ÅPEN OM ULYKKEN: Nå snakker Tom Cruise ut om hva som egentlig skjedde da han hoppet fra en bygning og brakk ankelen i sommer. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM ULYKKEN: Nå snakker Tom Cruise ut om hva som egentlig skjedde da han hoppet fra en bygning og brakk ankelen i sommer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tom Cruise:

Nå snakker han ut om bruddet

Tom Cruise fortalte denne uken hva som egentlig gikk galt under stuntet i fjor sommer.

(Se og Hør): Filmstjernen Tom Cruise (55) har aldri vært redd for å gjøre sine egne stunt, og han fortsetter å tøye strikken til tross for sin modne alder.

Dette var noe han fikk svi for i fjor sommer.

Under innspillingen av actionfilmen «Mission Impossible 6», gikk det nemlig riktig galt for «Top Gun»-stjernen.

Ifølge Daily Mail fortalte Tom om ulykken på «The Graham Norton Show» den 26. januar, da han gjestet det britiske talkshowet.

Saken fortsetter nedenfor.

I FARTA: Tom Cruise er kjent for sine vågale stunts. Her under innspillingen av «Mission Impossible 6» i sommer. Foto: NTB Scanpix
I FARTA: Tom Cruise er kjent for sine vågale stunts. Her under innspillingen av «Mission Impossible 6» i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg visste med en gang at ankelen var brukket, og jeg ville virkelig ikke gjøre det en gang til - så jeg reiste meg opp og fortsatte med opptaket, sa Tom til TV-verten.

- Få meg til et sykehus

Toms ulykke medførte at innspillingen av «Mission Impossible 6» ble utsatt med hele ni uker.

TMZ delte en video fra hendelsen.

Ifølge videoen kan det se ut til at han klarte å klatre opp på taket igjen, men tydelig i smerter. Tom haltet bortover taket og falt ned på beina flere ganger, før han etter hvert fikk hjelp av noen som jobbet på settet.

Saken fortsetter nedenfor.

LER: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill og Simon Pegg på The Graham Norton Show. Foto: NTB Scanpix
LER: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill og Simon Pegg på The Graham Norton Show. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg sa: «Den er brukket. Vi må avslutte. Ta meg til sykehuset», og så tok alle opp telefonen og lagde ferieplaner, spøkte skuespilleren i intervjuet.

ELSKER HØYDER: Her er Tom Cruise midt i stuntet han gjorde for Mission Impossible 4 på toppen av Burj Khalifa i Dubai. Foto: UIP
ELSKER HØYDER: Her er Tom Cruise midt i stuntet han gjorde for Mission Impossible 4 på toppen av Burj Khalifa i Dubai. Foto: UIP Vis mer

Svenske Rebecca Ferguson (34) er også med denne gangen, og hun gjestet talkshowet sammen med Tom. Rebecca, som er seks måneder gravid med barn nummer to, spøkte om at hun tok seg fri for å lage et barn da hun hørte at Tom var skadet.

- Hoppet rett i veggen

Ulykken skjedde da Tom Cruise skulle jage Henry Cavill (34), som også har en rolle i filmen.

Men i stedet for å hoppe ned fra en bygning og over en vegg, som var planen, hoppet skuespilleren rett inn i veggen med foten først.

Tom kunne fortelle at ankelbruddet fremdeles ikke har grodd, men han er tilbake på filminnspillingen og premieredatoen for «Mission Impossible 6» er satt, så det er bare å bite tenna sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Get ready for the most thrilling mission yet...

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

- Jeg tilbrakte åtte-ti timer dagen på rehab, syv dager i uken, for vi hadde fremdeles noen seriøse stunts jeg måtte gjennomføre, sa Tom til Graham Norton.

«Mission Impossible»-stjernen, som debuterte på Instagram for en ukes tid siden, har vært flittig med å selv legge ut bilder fra filminnspillingen.

På bildet over kan du se hoppet som førte til det stygge bruddet.

Tom skrev:« Gjør deg klar til den mest spennende Mission så langt.»

- På Prekestolen

55 åringen og teamet hans var også i Norge for å spille inn deler av filmen, og i juli fikk filmselskapet Jupiter Springs Productions Limited lov av Forsand kommune til å stenge Preikestolen fra 20. til 28. september for å spille inn «Mission Impossible».

Filmselskapet fikk løyve til inntil 50 helikopterlandinger per dag, skrev Stavanger Aftenblad. Men det er fremdeles ikke kommet noen avsløringer om hva slags stunt Tom holdt på med der oppe.

- Liker ikke smerte

Det er ikke første gang Tom har satt seg selv i fare under filminnspillinger. Under den forrige «Mission Impossible»-filmen hang han fra siden av et fly.

Skuespilleren kunne den gang fortelle til Se og Hør at han gjorde stuntet hele åtte ganger. Tom kunne også avsløre at han tåler en del smerte, men han liker det ikke.

(Se intervjuet i videoen under) ​

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

​Også under innspillingen av «Mission Impossible 4» satt skuespilleren seg selv i høy fare ved å klatre utenpå Burj Khalifa i Dubai.

- Vil ikke ta smertestillende

Nå spørs det om ikke Tom må vurdere å roe ned stuntene sine en stund fremover. Det stygge bruddet fra i sommer har fremdeles ikke grodd ordentlig. Og Radar Online hevdet at «Mission Impossible»-stjernen nekter å ta imot behandling og smertestillende grunnet hans religiøse tro.

Tom har vært medlem av scientologi-kirken siden 1990, og har blitt et slags ansikt utad for organisasjonen.

Ifølge kirkens tro, kommer nemlig sykdom og ulykker som dette fordi det er en potensiell kilde for trøbbel i personens liv.