Nå snakker han ut om angrepet på Rihanna

Chris Brown håper folk vil slutte å forbinde ham med det voldsomme overfallet.

FEM ÅR: Det er gått fem år siden Chris Brown banket opp Rihanna, som han på den tiden var sammen med.  Foto: All Over
FEM ÅR: Det er gått fem år siden Chris Brown banket opp Rihanna, som han på den tiden var sammen med. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar 2009 gikk artisten Chris Brown (25) løs på kjæresten sin, sangstjernen Rihanna (26). Hun fikk store skader i ansiktet etter det brutale overgrepet.

Bildene av en svært forslått Rihanna gikk verden rundt, og man kunne tydelig se at  stjernen hadde blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper.

AV OG PÅ: Brown og Rihanna hadde i flere år et av- og på-forhold. Nå er det en stund siden de sist var sammen. Foto: All Over Press
AV OG PÅ: Brown og Rihanna hadde i flere år et av- og på-forhold. Nå er det en stund siden de sist var sammen. Foto: All Over Press Vis mer
FENGSEL: Her, i Northern Neck Regional Jail, satt Brown fengslet. Foto: All Over Press
FENGSEL: Her, i Northern Neck Regional Jail, satt Brown fengslet. Foto: All Over Press Vis mer

Det tok likevel en stund før Rihanna gjorde det slutt med sin voldelige kjæreste.

Nå, fem år senere, snakker Brown ut om hendelsen. Han håper at han én gang i løpet av tiden vil slippe å bli assosiert med det brutale overfallet, og at folk vil slutte å ta det opp i samtaler med ham.

- Nå vi ikke er relevante personer lenger, så kan det jo hende. Men så lenge man gjør noe bra, kommer folk alltid til å ta opp noe gammelt, eller noe negativt, fordi de ikke ønsker at man skal komme til et visst nivå. Men så lenge jeg er klar i hodet, så har det ingenting å si hva folk mener, sier Brown til Billboard ifølge CeleBuzz.


Brown sier han har det bra for tiden.

- Jeg har generelt en positiv innstilling om livet nå. Det som skjer, det skjer, og Gud har meg uansett. Jeg beholder troen min, og kommer til å fokusere på familien, venner, fans og musikken. Så prøver jeg å være den beste Chris Brown jeg kan være, sier han.

Brown snakker også ut om sine 108 dager bak murene, som han måtte gjennom etter å ha brutt vilkårene under en prøveløslatelse.

- Det var som om dette skjedde av en grunn. At det var en mening med det. Det kan hende jeg var ute av kontroll. Eller at jeg trengte noe som kunne roe meg ned til det stadiet der jeg virkelig forsto. På det stadiet prøvde jeg ikke å komme meg ut av situasjonen, men å lære av den. Jeg er mye mer moden nå, når det kommer til å forstå ting som er viktig. Jeg forstår at jeg er menneskelig som alle andre.


LES OGSÅ: Nye sjokkbilder etter overfallet lekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer