Nå snakker han om bruddet

Tom Cruise ønsker minst mulig oppmerksomhet rundt sin tredje skilsmisse.

TRIST: Tom Cruise sier gjennom sin advokat at han er svært trist etter bruddet fra Katie Holmes, men vil ikke si om han søker om foreldreretten for Suri.  Foto: FameFlynet Norway
TRIST: Tom Cruise sier gjennom sin advokat at han er svært trist etter bruddet fra Katie Holmes, men vil ikke si om han søker om foreldreretten for Suri. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært uvanlig stille rundt Tom Cruise (50) etter at det ble klart at hans kone i seks år Katie Holmes (33) har søkt om skilsmisse.

«Dawsons Creek»-stjernen har flere ganger vist seg sammen med datteren Suri i New York, der hun har flyttet inn i en egen leilighet. Det er Katie som har søkt om skilsmisse, selv om ektemannen skal ha tryglet henne om å gi forholdet en ny sjanse.

Etter at bruddet ble kjent har Cruise begravet sorgen i arbeid med sin nye film «Oblivion», som filmes på Island. Men nå har stjernen uttalt seg om skilsmissen for første gang – gjennom sin advokat Bert Fields.

- Han er veldig trist over det som har skjedd, men det er ikke hans stil å gjøre dette offentlig. Vi lar den andre parten komme frem i media til de blir lei og da vil vi ha noe å si, sier Fields til BBC News ifølge
Us Magazine.

Holmes søkte om skilsmisse 28. juni. Hun ønsker også full omsorgsrett for datteren. Tom har vært gift to ganger tidligere. 50-åringen er en dedikert scientolog og etter bruddet fra Nicole Kidman skal scientologikirken ha snudd barna Connor (17) og Isabella (19) mot sin egen mor. Katie er nå livredd for at det samme skal skje med henne.

- Vi kan ikke si hvor Tom vil søke om skilsmisse eller om han vil søke om delt omsorgsrett for Suri, sier Cruises advokat.

Flere kilder har hevdet at Holmes bestemte seg for skilsmisse, fordi hun fryktet at  Cruise skulle sende deres datter Suri (5) bort til den ekstreme scientologiorganisasjonen «Sea Org».

Nå frykter mange rundt Katie at hun blir nødt til å gå inn i en bitter kamp med eks-mannen om datteren for å unngå at ektemannen trekker Suri inn i sin omstridte trosretning.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun vil ikke ende opp som Kidman  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer