GIKK BORT: Filmstjernen Paul Walker ble drept i et brutalt bilkrasj i november. Nå gjør brødrene hans alt for å videreføre arven hans som skuespiller, ved å både spille i og promotere filmene hans. Her er Walker på «The Fast & Furious 6»-premieren i London i mai i fjor. Foto: Stella Pictures
GIKK BORT: Filmstjernen Paul Walker ble drept i et brutalt bilkrasj i november. Nå gjør brødrene hans alt for å videreføre arven hans som skuespiller, ved å både spille i og promotere filmene hans. Her er Walker på «The Fast & Furious 6»-premieren i London i mai i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå snakker han om brorens død

Cody Walker, «Fast & Furious»-stjernen Paul Walkers yngste bror, forteller hvordan han minnes broren.

SEOGHØR.NO: I slutten av november døde Hollywood-stjernen Paul Walker plutselig i en voldsom bilulykke, bare 40 år gammel.

De grufulle omstendighetene rundt ulykken har neppe gjort sorgen lettere å bære for Walkers etterlatte, deriblant hans to yngre brødre, Cody og Caleb Walker.

Sammen fullfører de to brødrene Pauls uavsluttede filmprosjekt, «Fast & Furious 7», ved å spille rollen hans som Brian O'Conner i de gjenværende scenene.

De gjør også sitt beste for å promotere storebrorens siste ferdigstilte film for ham, actiondramaet «Brick Mansions». Denne uken gjorde Cody Walker et intervju med AP i forbindelse med filmen, som hadde premiere i USA for få dager siden.

Da snakket han også om brorens tragiske bortgang:

- Akkurat nå har det ikke gått så lang tid. Det føles fortsatt ikke virkelig, for noen ganger, fordi han jobbet i filmbransjen, kunne han være borte fra familien i tre, fire eller seks måneder i strekk.

- Og min eneste kontakt med ham ville være en telefonsamtale. Det vil ta noen år før det i det hele tatt føles virkelig, sier han i intervjuet ifølge TooFab.

HANS SISTE FILM: «Brick Mansions» hadde først premiere denne uken. Pauls brødre har promotert filmen, som man ser en scene fra her.  Foto: Stella Pictures
HANS SISTE FILM: «Brick Mansions» hadde først premiere denne uken. Pauls brødre har promotert filmen, som man ser en scene fra her. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er første gang «Flags of Our Fathers»-stjernens lillebror snakker åpent med pressen siden Paul Walker døde.

Cody understreket også hvor avslappet hans kjente storebror var, og hvor beskjedent hverdagsliv han førte.

- Han kunne si til meg hvor misunnelig han var på meg, fordi jeg fortsatt hadde anonymiteten min. Han sa sånn «jeg kan ikke bare gå på kino og se den filmen jeg har lyst til å se, men det kan fortsatt du». Det var så morsomt å høre det komme fra ham, forteller han gråtkvalt i intervjuet.

I videoen nedenfor kan du se hele det rørende intervjuet med Cody Walker.

«Brick Mansions» har norsk kinopremiere 2. mai, mens «Fast & Furious 7» har fått premieredato 10. april 2015.

LES OGSÅ: Får ikke oppfylt sitt siste ønske