Nå snakker de sammen igjen!

Hollywoods bitreste skilsmissepar har funnet tonen igjen.

GOD TONE: Denise Richards og Charlie Sheen har ikke akkurat vært perlevenner etter skilsmissen i fjor, men nå prøver de å begrave stridsøksen for barnas skyld. Foto: Stella
GOD TONE: Denise Richards og Charlie Sheen har ikke akkurat vært perlevenner etter skilsmissen i fjor, men nå prøver de å begrave stridsøksen for barnas skyld. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernene Charlie Sheen (43) og Denise Richards (37) stod for fjorårets bitreste skilsmisseoppgjør i full offentlighet.

Parets ekteskap gikk i grus etter at Denise Richards stakk av gårde med Bon Jovi-gitarist Richie Sambora - som var gift med hennes venninne Heather Locklear.

Men nå ser det ut til at Sheen og Richards har begravd stridsøksen - i hvert fall på overflaten.

Nylig dro paret ifølge US Magazine på restaurant sammen med sine to døtre Sam (5) og Lola (3).

- Tro det eller ei, vi spiste alle sammen, alle fire. Det er viktig for døtrene våre å se at vi kommer overens og klarer å være i samme rom, sier Richards.

Med på middagen var også Sheens nye kone Brooke Mueller. Og Richards ser ikke på henne som noen trussel om døtrenes oppmerksomhet.

- Hun er kjempeflink med jentene. De elsker henne.

I tillegg til Sheens to døtre med Denise, ble han og Brooke i mars foreldre til to tvilling-gutter, som har fått navnene Bob og Max.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Sheens sønn ute av sykehuset