Aksel Lund Svindal:

Nå snakker Aksel om homo-ryktene

- Håper jeg hadde vært sterk nok til å være åpen om det, sier alpinstjernen.

ÅPENHJERTIG: Alpinist Aksel Lund Svindal har sluppet Aftenpostens A-magasinet tett inn på livet sitt. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Alpinist Aksel Lund Svindal har sluppet Aftenpostens A-magasinet tett inn på livet sitt. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Aksel Lund Svindal (34) er alpinisten alle vil ha en bit av.

Han har kjempet seg tilbake etter flere alvorlige skader, og om alt går som det skal stiller han på startstreken under vinter-OL i Sør-Korea i februar.

Aftenposten har fulgt ham tett de siste månedene, og i ukens A-magasinet står en stor reportasje om Aksel - der også kjæresten Gitte Lill Paulsen (30) er med - på trykk.

I artikkelen kommer gullgutten blant annet inn på noen av ryktene som har versert om ham tidligere, særlig i perioder der han har vært singel.

- Om jeg hadde vært homofil, så håper jeg at jeg hadde vært sterk nok til å være åpen om det. Jeg vet at jeg som toppidrettsutøver er et forbilde, og at det å være ærlig er å være et godt forbilde, sier han åpenhjertig til Aftenposten.

- Jeg er ikke homofil, legger Aksel til.

Rykter under ferietur

Da den folkekjære alpinisten var på påskeferie for halvannet år siden, dro han på «roadtrip» i Florida sammen med to forskjellige kompiser.

Det var på den tiden han fikk en SMS fra noen venner som ferierte i Hemsedal:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer