Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Nå slipper jeg å bekymre meg

Letter endelig på sløret om romansen.

FORELSKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods heteste par for tiden. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB
FORELSKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods heteste par for tiden. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar begynte ryktene å svirre om at Kourtney Kardashian (41) og Blink 182-trommisen Travis Barker (45) hadde innledet et romantisk forhold - etter å ha vært venner i en årrekke.

Sist måned, etter å ha blitt observert på flere dater og utflukter sammen, bekreftet også reality-stjernen romansen. Da publiserte hun nemlig et bilde på Instagram av seg selv og Travis som holdt hender.

Trebarnsmoren skrev ingen kommentar til bildet, men Barker delte også samme bildet på sin Instagram-story.

Kort tid etter la artisten også ut et håndskrevet notat Kourtney hadde gitt ham. Der stod det følgende:

«La oss ha mange morsomme eventyr og ødelegge hverandre fullstendig. Kjærlig hilsen Kourtney».

«Handler om å bli moden»

Nå letter Barker på sløret om kjæresteforholdet for første gang.

Da han torsdag gjestet Drew Barrymores (45) tv-program, «The Drew Barrymore Show», tok nemlig programlederen opp Kourtneys kjærlighetserklæring med Barker.

- Jeg synes det var så hot. Jeg tror jeg hadde skrevet noe sånn som «kan vi bare gå tidlig til sengs og se en film» på min, innrømmet hun, ifølge E! News.

Dette er derimot ikke Travis Barkers stil.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg foretrekker det motsatte, lo han, og forklarte at det involverte ild og flammer.

Videre spurte alenemoren Barrymore om råd om hvordan man dater som singel forelder.

- Frem til nå så har jeg bare datet jenter som ikke har hatt barn, og det synes jeg har vært vanskelig, delte Barker - som har sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) med ekskona Shanna Moakler (45).

Artisten utdypet at han tror disse jentene hadde vanskeligheter med å forstå at han ikke ønsket å gå ut å spise med dem hver kveld, eller i det hele tatt tilbringe hver eneste kveld sammen med dem.

- Og nå tilbringer jeg tid med en kvinne som er en fantastisk mor og en fantastisk venn. Så nå slipper jeg å bekymre meg for disse tingene. Alt kommer naturlig. Det handler om å bli moden, fortalte han ifølge nettstedet, og fortsatte:

- I tillegg så liker jeg veldig godt å savne noen. Det å sette pris på den tiden vi faktisk har sammen, i stedet for å være sammen hver eneste dag. Spesielt i begynnelsen av et forhold. Jeg tror det er veldig viktig å savne noen.

Vennskap ble kjærlighet

Tobarnsfarens uttalelser kommer bare to dager etter at en kilde nær Kourtney fortalte at tv-profilen er svært glad for at hun ga romansen en sjanse.

41-åringen skal nemlig tidligere ha avvist tilnærmingene hans fordi hun følte de fungerte bedre som venner. Nå har derimot pipa fått en annen lyd.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

- Travis behandler henne som en dronning. Han ønsker å gjøre alt med henne og er så glad for forholdet. Det går veldig bra mellom dem, og Travis elsker barna hennes, fortalte blant annet kilden, ifølge E! News.

Våren 2019 begynte det for første gang å versere romanserykter mellom Kourtney og Travis.

Duoen har som nevnt vært venner i mange år, men for to år siden ville også flere medier ha det til at vennskapet hadde utviklet seg til noe mer.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, fortalte en kilde til Radar Online den gang.

Den påståtte flørten fikk mye spalteplass i pressen da også.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, forklarte Barker den gang til People.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer