Justin og Hailey Bieber:

Nå slår hun tilbake

- Så langt fra sannheten.

SVARER: Flere hevder å vite både det ene og det andre om ekteskapet til Justin og Hailey Bieber. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Theo Wargo/AFP/NTB
SVARER: Flere hevder å vite både det ene og det andre om ekteskapet til Justin og Hailey Bieber. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Theo Wargo/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få forhold det går så mange rykter om, som ekteskapet mellom Justin (27) og Hailey Bieber (24).

Paret har vært mann og kone i tre år, og selv om de ved flere anledninger har gitt uttrykk for at de er svært forelsket, ønsker store deler av fansen at artisten skal finne tilbake til ekskjæresten Selena Gomez (29).

Det hele toppet seg imidlertid under Met-gallaen nylig, da oppmøtte fans skreik Gomez' navn da Bieber-paret gikk på løperen.

Rykter om både det ene og det andre har også sirkluert så å si siden ekteparet ble sammen, blant annet om at Justin ikke skal behandle kona særlig bra.

Videoer, ofte tatt ut av kontekts, blir også flittig delt i sosiale medier for å fyre opp under beskyldningene om at ting ikke bare er rosenrødt mellom dem.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Svarer på ryktene

Nå har imidlertid 24-åringen sett seg lei, og slår tilbake mot de mange ryktene om at ektemannen behandler henne dårlig.

- Det er så mange historier som svirrer om meg, om han, om oss sammen, sier hun i et intervju i podkasten «4D» med Demi Lovato, ifølge Independent.

OVERVÅKES: Bieber-ekteparet skal ikke gjøre mye feil før fansen setter i gang ryktemølla. Foto: Dimitrios Kambouris/AFP/NTB
OVERVÅKES: Bieber-ekteparet skal ikke gjøre mye feil før fansen setter i gang ryktemølla. Foto: Dimitrios Kambouris/AFP/NTB Vis mer

Ifølge Hailey er det rykter om at han ikke er snill mot henne og at han mishandler henne.

- Det er så langt fra sannheten - det er det helt motsatte, mener hun.

Ifølge 24-åringen er Justin svært respektfull og får henne til å føle seg spesiell hver dag.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

- Når jeg ser rykter som sier noe annet, så tenker jeg bare «hæ?», fortsetter hun, samtidig som hun legger til at i likhet med andre par, har også de hatt sine utfordringer.

- Annerledes for oss

Tidligere i år lettet modellen også på sløret om å være gift med en av verdens største popstjerner.

- Jeg lærer nye ting om han, om meg selv, og om forholdet vårt hele tida, sa 24-åringen i et intervju med Elle.

Hailey var bare 21 år gammel da hun giftet seg.

- Jeg giftet meg da jeg var 21 år, to måneder før jeg fylte 22 år, som er vanvittig ung. Det høres nesten latterlig ut når du sier det høyt, sa hun, og understreket at det likevel føltes riktig for henne og ektemannen.

- Jeg tenker at det for noen som meg og Justin var annerledes. Vi har sett mye for vår alder. Vi har begge levd nok til å vite at det var det vi ønsket, sa hun til magasinet.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Fant sammen igjen

Også her innrømmet Hailey at de, som andre par, krangler i ny og ne.

- Det føles egentlig ikke ut som arbeid fordi jeg elsker ham så mye. Jeg ser for meg at vi skal være sammen for alltid.

Stjerneparet innledet først et forhold i 2016. Det skulle den gang vise seg å være av det kortvarige slaget.

Etter bare noen måneder ble det slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen opp kontakten igjen, og derfra gikk det fort i svingene. Bare en måned seinere forlovet de seg, og seinere giftet de seg ikke bare én, men to ganger.

LES OGSÅ: - Han terroriserte settet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer