SUPERKROPP: Denne uken ble Britney Spears beskyldt for å ha retusjert et bikinibilde av seg selv – nå har bevist at hun absolutt ikke trenger Photoshop for å se veltrent ut. Foto: Reuters
SUPERKROPP: Denne uken ble Britney Spears beskyldt for å ha retusjert et bikinibilde av seg selv – nå har bevist at hun absolutt ikke trenger Photoshop for å se veltrent ut. Foto: Reuters Vis mer

Nå slår hun tilbake mot Photoshop-ryktene

Britney Spears viste frem sin flotte kropp etter å ha blitt beskyldt for retusjering.

Publisert

SEOGHØR.NO: Britney Spears (34) har hatt en lang og til tider turbulent karriere.

Den søte blondinen er fremdeles umyndiggjort etter sammenbruddene på 2000-tallet, men i dag ser det ut til at hun har det bedre enn noensinne.

At hun tar godt vare på seg selv synes godt på stjernens veltrente kropp, som ble hyllet da hun tidligere denne uken viste seg frem i en minimal bikini på Instagram.

Kort tid senere begynte det likevel å svirre rykter om at det sexy bildet var redigert for å Britneys midje til å se ekstra smal ut; under sangfuglens korsrygg er nemlig en bit av bassengkanten tilsynelatende forsvunnet.

34-åringen har ikke kommentert spekulasjonene direkte, men bestemte seg for å dele en «selfie» hvor hun beviser at midjen hennes absolutt ikke trenger å photoshoppes.

«God ettermiddag», skrev hun enkelt under bildet av seg selv iført en rosa short og en kort, hvit t-skjorte.

Saken fortsetter under bildet.

– De gjennomsøkte huset mitt før hun kom

På tross av at det altså virker som om stjernen er lykkeligere og friskere enn noensinne, er teamet rundt henne fremdeles livredde at hun skal falle tilbake i gamle vaner.

Dét ble tydelig da hun i fjor skulle lunsje med rapper Iggy Azalea (25).

– De gjennomsøkte hele huset mitt før hun kom, for å være sikre på at jeg ikke hadde gjemt bort noen rare greier for å gi det til henne, sa Azalea da hun nylig gjestet talkshowet Watch What Happens Live og siktet formodentlig til Britneys tidligere dopmisbruk.

– De skulle forsikre seg om at jeg ikke hadde dårlig innflytelse på henne. Det hadde jeg selvfølgelig ikke. Jeg besto prøven. Jeg bor ikke i en crackbule!, fortsatte den australske blondinen.

FORHÅNDSREGLER: I følge rapper Iggy Azalea gjennomsøkte et team – mest sannsynlig for ulovlige stoffer – huset hennes før hun fikk besøk av Britney Spears. Foto: Scanpix
FORHÅNDSREGLER: I følge rapper Iggy Azalea gjennomsøkte et team – mest sannsynlig for ulovlige stoffer – huset hennes før hun fikk besøk av Britney Spears. Foto: Scanpix Vis mer

Verken Britney selv eller managementet hennes har så langt kommentert Iggys påstand.

LES OGSÅ: Mistet kontroll over antrekket på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer