SLANKER SEG: Slik ser Matt Damon ut i filmen "Invictus", der han ser langt sterkere ut enn han gjorde i "The Informant" om ikke annet. Foto: Stella Pictures
SLANKER SEG: Slik ser Matt Damon ut i filmen "Invictus", der han ser langt sterkere ut enn han gjorde i "The Informant" om ikke annet. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå slanker "Matty Fatty" seg

- Min kone tror jeg lider av det motsatte av anoreksi...

SEHER.NO: Skuespiller Matt Damon (39) forsto at det var på tide å slanke seg, da hans stedatter kalte ham for "Matty Fatty".

Stjernen har den siste tiden lagt på seg en del kilo for å passe inn i rollene i "The Informant", samt til å spille rugbykapteinen Francois Pienaar i Clint Eastwood-filmen "Invictus".

Selv hevder Damon at han ikke skjønte at han hadde gått så mye opp i vekt. Han trodde det var klærne som hadde krympet.

Selv ikke da hans kone Luciana hintet om at han kanskje burde ta en tur på treningssenteret, forsto han det ikke.

- Min kone tror jeg lider av det motsatte av anoreksi. Jeg ser meg selv i speilet og synes jeg ser kjempebra ut, sier han ifølge Female First.

- Vi skulle gjennom en scene i "Invictus", og jeg måtte ta på meg en dress. Jeg tok den på og jeg fikk den ikke lenger enn underarmen. Jeg tenkte: "Det var rart, dressen min har krympet". Så jeg tok på en annen dress, og enda en. Det samme skjedde. Så jeg sa til kona mi: "Kjære, jeg tror det er noe i veien med tørketrommelen".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Onsdag ble han meldt død...