Nå skyter romanseryktene fart

TV-stjernen overrasket fansen med sengebilde...

KOSESTUND I SENGA: Chelsea Handler overrasket fansen med å legge ut dette bildet av seg selv og rapperen 50 Cent på sin Twitter-side mandag. Foto: Fra Chelsea Handlers Twitterside
KOSESTUND I SENGA: Chelsea Handler overrasket fansen med å legge ut dette bildet av seg selv og rapperen 50 Cent på sin Twitter-side mandag. Foto: Fra Chelsea Handlers Twitterside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden oktober har romanseryktene svirret stadig sterkere rundt den kvinnelige komikeren Chelsea Handler (35) og rap-stjernen 50 Cent (35).

Paret selv har vært svært tilbakeholdne med å kommentere ryktene, derfor var det mange som ble overrasket da Handler mandag plutselig publiserte et bilde av de to i tett omfavnelse på sin Twitter-side.

«Jeg skjønner ikke hvorfor noen tror at jeg noensinne ville date en rapper», skriver komikeren i meldingen som fulgte med bildet.

En kilde nær duoen hevder at de to ikke anser seg som kjærester.

- Det er mer at de møtes når de er i samme by, sa en kilde til nettstedet UsMagazine.com i oktober.

Handler skapte tidligere denne måneden også overskrifter da hun skjelte ut etter Angelina Jolie fra scenen under ett av sine show.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke bli avbildet ved siden av henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer