Meghan Markle i «Suits»:

Nå skrives Meghan ut av «Suits»

Både Meghan Markle og TV-kjæresten skal ut av serien.

SISTE SESONG: Denne sesongen blir den siste for skuespiller Meghan Markle, som spiller Rachel i serien. Video: Netflix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Om knappe to måneder gifter den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) seg med britiske prins Harry (33).

Tidligere har det lenge blitt spekulert i hvordan ekteskapet til prinsen vil påvirke Meghans skuespillerkarriere, og hennes rolle som Rachel Zane i suksesserien «Suits».

I november ble det imidlertid kjent at 36-åringen hadde valgt å si opp jobben i serien, og en forlovelse mellom henne og Harry ble annonsert.

- Dør ikke

Likevel ble det bekreftet at den kommende bruden ville ta plass i siste halvdel av sesong syv, noe som gir fansen en ordentlig mulighet til å ta farvel med rollen hennes. Også hennes tv-kjæreste Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams, forlater «Suits» etter endt sesong.

Det spekuleres derfor i hvordan de to skal skrives ut av programmet, og til tross for at det er et stort nederlag å måtte ta farvel med dem, er fansen lettet over at de trolig ikke dør, noe som ofte skjer.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Produsent Aaron Korsh belaget seg allerede på å måtte få klar en plan b, da forholdet mellom Meghan og Harry raskt ble mer seriøst.

- Vi visste selvsagt at Meghan var i et spesielt forhold, som forhåpentligvis skulle ende i giftermål, sa Korsh tidligere denne uken til TV Guide, ifølge Vogue.

Videre forklarer produsenten at de på et tidspunkt valgte å anta at forholdet mellom henne og prinsen var såpass seriøst som de trodde, og tok en beslutning om å legge til rette for at hun antakelig kom til å forlate showet.

Han legger ikke skjul på at dersom de fikk vite det i siste liten, ville det trolig endt med at Meghan Markle, eller Rachel Zane som hun spiller, hadde dødd.

Saken fortsetter under bildet.

GIR SEG: Patrick og Meghan har spilt tv-kjærester i flere år, nå går det mot slutten for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix
GIR SEG: Patrick og Meghan har spilt tv-kjærester i flere år, nå går det mot slutten for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er mye lettere å planlegge en utgang enn å måtte skrive en i siste liten. For det hadde jo rett og slett blitt at hun døde, ikke sant? Så vi antok at Meghan ville gå, og da Patrick tok sin beslutning om å gi seg, så var det på en måte en god ting for oss. Det tillot oss å ikke måtte splitte paret, forklarer Korsh.

Likevel kommer ikke produsenten til å avsløre detaljer om hvordan det hele ender for Rachel og Mike, men innrømmer at fansen vil bli fornøyde med avslutningen.

I den siste promoen for sesongen, kan man allerede plukke opp et par hint om hvordan det vil gå, avslører han.

- Jeg tror karakterene beveger seg i retninger de aldri har gjort før, og vi får se ting vi aldri har sett før.

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

Ny hverdag

At Meghans skuespillerkarriere nå går mot slutten har hun trolig vært klar for lenge. Selv om prins Harry har gitt uttrykk for at han ønsker å modernisere det britiske monarkiet, er det ikke til å stikke under stol at Meghan, i likhet med andre kongelige medlemmer uten blått blod, vil få en helt ny hverdag.

- Å tre inn i den kongelige verden betyr store endringer i ens liv. Plutselig er du allemannseie, og du må trå varsomt på en rekke områder. For eksempel skal du ikke uttale deg politisk. Vår egen kronprinsesse Mette-Marit sa jo selv, da hun forlovet seg med kronprinsen, at stemmeretten var noe av det hun kom til savne mest. Hun sa også at det var rart ikke å skulle ha sitt eget etternavn lenger, kunne Se og Hørs hoffreporter, Caroline Vagle, fortelle til Se og Hør i et tidligere intervju.

Hoffreporteren tror Meghan, i motsetning til kronprinsesse Mette-Marit, vil dra stor nytte av at hun allerede er en kjent person.

- Hennes rolle i tv-serien «Suits» gjør at hun er vant med å være i søkelyset, og overgangen blir derfor trolig ikke like stor, sa hun.

LES OGSÅ: - Hun er ulykkelig i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer