LYKKELIGE: Courtney Cox Arquette har tidligere sagt at skilsmisse aldri vil være aktuelt for skuespillerparet, og at de kjemper for kjærligheten.
LYKKELIGE: Courtney Cox Arquette har tidligere sagt at skilsmisse aldri vil være aktuelt for skuespillerparet, og at de kjemper for kjærligheten.Vis mer

Nå skriker de sammen igjen

Ekteparet går tilbake til rollene som førte dem sammen.

SEHER.NO: Det har gått over ti år siden David Arquette (37) og Courteney Cox Arquette (45) forelsket seg på settet til "Skrik", og nå er ekteparet aktuell i oppfølgeren til skrekkfilmen.

David Arquette bekrefter ifølge OK! at paret skal medvirke i fireren av filmene som har gjorde "skrikmaskene" til alles store skrekk.

- Vi skal spille i Skrik 4. Kevin Williamsom jobber for øyeblikket med manuset, og forhåpentligvis skal Wes Craven regissere, forteller David til E! Online ifølge OK!.

I den første Skrik-filmen spilte David den godtroende politibetjenten Deputy Dewey Riley som falt for konas karakter, den tabloide TV-reporteren Gale Weathers.

- Jeg ble forelsket i kona mi på "Skrik"-settet, så det å spille Dewey og for min kone til å spille den bitchy karakteren igjen, kommer til å bli skikkelig morsomt, forteller han.

Neve Campbell - som spilte Sidney Prescott i de første filmene - skal imidlertid ha takket nei til å medvirke i oppfølgeren, men David Arquette krysser fingrene for at hun ombestemmer seg.

Courteney og David giftet seg i 1999, og har datteren Coco Riley (5) sammen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor nekter hun å skille seg