GODT FORHOLD: Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri er gode venner. Lørdag kveld står de på scenen under "Siste sjansen" i Melodi Grand Prix. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GODT FORHOLD: Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri er gode venner. Lørdag kveld står de på scenen under "Siste sjansen" i Melodi Grand Prix. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Nå skriker damene etter Bjørn Johan

Rollene er byttet om for Gaute Ormåsen.

 Se videointervju med Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tusenvis av ungjenter skrek så høyt de kunne hver gang Gaute Ormåsen (26) viste seg, da han slo igjennom i TV 2s talentkonkurranse "Idol" i 2003.

Men ifølge Gaute er det en annen verden når han syv år senere forbereder seg på å kjempe om de siste to billettene til årets Melodi Grand Prix-finale via lørdagens "Siste sjansen"-show i Sarpsborg.

"Synk eller svøm"-sangeren hevder at det nemlig er en annen tidligere Idol-stjerne som får jentene til gå amok nå.

- Det er litt rart. Da jeg var med i "Idol", drev småjentene og skrek hver gang jeg  og David (Pedersen red.anm) kom ut på scenen, mens guttene klappet for Kurt Nilsen. Men jeg merket i går da vi var på signering at nå skriker alle fjortisene på Bjørn Johan, mens jeg hadde guttgjengen.

- Det syntes jeg egentlig var litt morsomt for da har det skjedd et slags bytte, ler han til Seher.no.

Bjørn Johan Muri (20) innrømmer at han merker et visst press fra det motsatte kjønn, men hevder det ikke bryr ham det minste.

- Det synes jeg bare er artig. Jeg synes det er hyggelig at folk blir glade for å se meg. Det er ikke så mye at det blir slitsomt.

På grunn av det nye "cup-systemet" i "Siste sjansen" kan bare en av de top popsangerne gå videre lørdag, men begge to hevder de uansett utfall vil glede seg på den andres vegne.

- Det er litt synd for jeg føler at Gaute er en kjempeålreit fyr, men sånn er Melodi Grand Prix, sier Bjørn Johan.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: - Folk ringer fra hele Europa[obj:media:8339]