Courtney Stodden og Doug Hutchison:

Nå skilles skandaleparet

Courtney Stodden skal endelig være ferdig med Doug Hutchison.

OVER: Reality-paret går hver til sitt. Duoen har ingen barn sammen. Foto: Grab fra Courtney Stoddens Instagram-video.
OVER: Reality-paret går hver til sitt. Duoen har ingen barn sammen. Foto: Grab fra Courtney Stoddens Instagram-video. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har vært mye frem og tilbake mellom TV-stjernen og modellen Courtney Stodden (23) og den 35 år eldre «The Green Mile»-skuespilleren Doug Hutchison (57).

Men etter nesten syv år sammen har Stodden nå offisielt valgt å skille seg fra Hutchison, melder TMZ.

Ifølge nettstedet leverte Courtney skilsmissepapirene tirsdag.

Paret annonserte at de hadde gått hver til sitt i februar i fjor, men det har virket som om de har prøvd å finne tilbake til hverandre igjen - frem til nå.

Stodden har selv postet en video på sin Instagram-profil med flere bilder fra bryllupet i Las Vegas i mai 2011.

«Musikk har vært der for meg som en vei å uttrykke hvor mye jeg føler i de vanskeligste tider i livet mitt,» skriver hun blant annet.

Før helgen delte hun også en melding på Twitter med fansen hvor hun angivelig hintet om at ting var helt over med Hutchison.

«Flytter endelig ut av huset i Beverly Hills. #drama».

Av-og-på forhold

Det skapte store overskrifter da Hutchison fikk gifte seg med 16 år gamle Stodden, med hennes foreldrenes velsignelse, i 2011. Han var selv 51 år den gangen.

Tre år senere gikk de derimot fra hverandre fordi Stodden «ønsket å utforske livet som en ugift og ung voksen, med frihet til å være selvstendig».

- I den single perioden handlet det nødvendigvis ikke om å være voksen og å finne meg selv. Jeg ville bare dra ut å ha sex for å være helt ærlig. Jeg hadde aldri tidligere hatt den muligheten. Jeg flyttet fra foreldrene mine til Doug. Jeg gikk aldri på skoleball eller på dater med andre gutter, sa hun den gang, ifølge Contacmusic.com.

Kort tid etterpå fant paret tilbake til hverandre fordi Courtney innså hvilken «fantastisk mann» skuespilleren var, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Men da Stodden i 2016 mistet deres ufødte barn skal forholdet mellom dem ha blitt vanskelig igjen, og duoen gikk nok en gang hver til sitt.

- Vi er lovlig separert. Det skjedde for et par måneder siden. Men jeg prøver å ta det rolig for jeg elsker ham og det er veldig tungt for ham. Dette er ekstremt sensitivt, fortalte hun til People i februar i fjor.

I januar i år tryglet Stodden eks-mannen, via sosiale medier, om å ta henne tilbake igjen.

- Jeg trenger denne mannen i livet mitt. Jeg trenger at han kommer og hjelper meg. Jeg trenger at han vil at ekteskapet vårt skal fungere. Han er den eneste som har stått støtt ved min side. Doug, hvis du leser dette - dette er et offentlig skrik etter din udødelige kjærlighet, skrev hun under et bilde før hun postet en følelsesladet video av seg selv hvor hun gråtende forklarte fansen om forholdet til Hutchison, ifølge People.

LES OGSÅ: Usher skilles etter herpes-skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer