KAN SMILE: Anna Anka får om lag 1,7 millioner kroner for å fortsette i TV 3. Det skaper bråk. Foto: Stella Pictures
KAN SMILE: Anna Anka får om lag 1,7 millioner kroner for å fortsette i TV 3. Det skaper bråk. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå skaper hun bråk - igjen!

Misunnelsen herjer rundt TV-stjernens nye hverdag.

SEHER.NO: Etter suksessen med "Svenska Hollywoodfruar" lå Anna Anka (38) i knallharde forhandlinger med TV 3 for å fortsette i TV-kanalen. Samtidig ville TV 4 ha henne med i programmet "Let's dance".

Nå er det klart at Anka får 300 000 dollar - vel 1,7 millioner kroner - av TV 3, for programmene ”Anna Ankas jul”, ”Anna Anka PA”, samt sin medvirkning i den nye sesongen av ”Svenska Hollywoodfruar", skriver Aftonbladet.

Det skaper misunnelse hos andre TV-profiler.

- Dette er jævlig bra betalt. Jeg vet at det ikke er mange av oss som jobber i svensk TV som tjener slike summer, sier Tomas Cederlund, som sammen med Simon Davies er aktuell med innredningsprogrammet ”Simon & Tomas” på nettopp TV 3.

Cederlund er mer usikker på om Anna Anka er verdt pengene.

- Til en viss grad, jeg vet ikke. Jo, det er hun vel, hun har jo dratt veldig mange seere til kanalen. Men nå har hun vel lagt et grunnlag for alle andre da.

Anna Skipper (41), som er programleder for "Du är vad du äter", mener også at den svenske Hollywoodfruen får veldig, veldig godt betalt.

- Å være kjent i Sverige innebærer ikke at man tjener penger. Hvis man da ikke heter Anna Anka. Når jeg høre dette vil i hvert fall jeg ha bedre betalt. Kompetanse er ikke en motsetning til inntekt, mener hun.

Fra TV 3-hold vil man ikke kommentere noen summer.

- Våre økonomiske avtaler kommenterer vi aldri til pressen. Vi har gjort en deal med Anna som vi synes er fair, og som hun forhåpentligvis også selv synes er fair. Det er det som er viktig for oss, sier programdirektør Anders Knave til Aftonbladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Han kan beholde pengene sine!