- Nå skal vi feste

Sirkus Eliassen gleder seg til å spille foran et fullsatt Oslo Spektrum

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Sirkus Eliassen fra Bodø, gikk lørdag kveld videre fra delfinalen i Larvik, hvor de fremførte låten «I Love You Te Quiero». Rapduoen gikk videre sammen med Gaute Ormåsen og Adelén.

- Vi har tenkt så mye på muligheten til å spille i Spektrum. Og sett frem til at det her skal være over. Det er så masse energi som har blitt forløst. Det var en lidelse å stå og vente på navnet. Vi hadde håpet vi skulle komme på nummer tre, så vi slapp å vente så lenge.

Nå gleder de to brødrene seg til å få oppfylt drømmen om å spille i et fullsatt Oslo Spektrum og jobben starter allerede på mandag.  

- Vi må jobbe litt mer med kamerablikket og koreografien. Men hovedsakelig er vi bare sykt glad for at vi får spille der i det hele tatt.

Men først skal kveldens finalebillett feires i Larvik. 

- Nå blir det «crowdsurfing». Nå har vi latt være å feste de siste dagene for å bevare formen, men nå er det en uke til neste gang. Så i kveld skal vi ta den skikkelig ut. 


Se og Hør er tett på Melodi Grand Prix. Her kan du se vår MGP-sending med eksklusive intervjuer ledet av flotte Ingeborg Heldal:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer