Camilla Läckberg:

Nå skal Läckberg stille i bikinifitness

- Jeg vil være sterk og leve lenge for mine barn.

NYTT MÅL: Med hjelp av ektemannen Simon Sköld har den svenske forfatteren Camilla Läckberg satt seg som mål å stille i bikini fitness i 2019. Foto: NTB Scanpix
NYTT MÅL: Med hjelp av ektemannen Simon Sköld har den svenske forfatteren Camilla Läckberg satt seg som mål å stille i bikini fitness i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Camilla Läckberg (43) er kanskje aller mest kjent som forfatter av bestselgerbøkene som «Isprinsessan» og «Løvetemmeren», men til tross for hennes store suksess har 43-åringen skapt flere overskrifter om helt andre ting enn karrieren.

Denne gang er det et bilde som Camilla delte på sin Instagram-profil tidligere denne uken, som har fått stor oppmerksomhet i hjemlandet Sverige.

Nå skal hun nemlig stille i bikinifitness.

- Jeg vil være sterk og leve lenge for mine barn, så nå har jeg satt meg et hårete mål. Om 1,5 år fyller jeg 45 år. Da skal jeg konkurrere i en form for bikinifitness (det finnes en egen kategori for 40 pluss), skriver den skandale ombruste forfatteren til bildet.

Saken fortsetter under:

Ok detta känns läskigt. Men att jag gör er medvetna om min senast FULLKOMLIGT tokiga idé gör att jag ökar risken att lyckas med den. Jag HATAR nämligen att misslyckas med mål jag sätter upp och jag vill INTE behöva skämmas inför er så here it goes: Så här är det - jag har svårt att bara göra något utan ett specifikt mål. Som t ex när jag ville fortsätta dansa efter Let’s Dance. Då bestämde jag mig för målet att tävla Pro/Am i latin. Och resultatet blev ett silver i New York och ett guld i Boston. Nu vill jag kicka upp min vardagsträning en nivå. Har hållit mig flytande tack vare Simons input o hjälp men jag har ingen självklarhet i rutinen och jag är all over the place med både kost och motion. Just nu har jag t ex tappat det helt över jul och har ätit mig ur alla kläder jag har och min kropp består av 80% socker. Inget bra.... Jag vill vara stark och leva länge för mina barn. Så nu har jag satt upp ett GALET mål. Om 1.5 år fyller jag 45. Då ska jag tävla i någon form av bikini fitness (finns egna kategorier för 40 plus.) Formen på bilden nådde jag 2015 med två månaders fokus. Har lite fluffigare utgångsläge nu o jag kommer inte kunna klara komma igång förrän tidigast efter flytten. Men sen har jag från feb 2018 till aug 2019. Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas. Men hänger ni med mig på den resan? 🙈😱 (Helt ok att skratta nu... berättade det nyss för @moabraun och hon skrattade så hon knappt fick luft..... 😂😂😂😂)

Et innlegg delt av Camilla Läckberg (@lackberg)

Ifølge Camilla er bildet tatt i 2015, et resultat av to måneder med trening og riktig kosthold.

- Har et mer «fluffig» utgangspunkt i dag, og jeg kommer ikke til å klare å komme i gang før tidligst etter flyttingen. Men da har jeg fra februar 2018 til august 2019. Jeg trenger mye «pepp» og støtte. Åh, jeg er redd for å mislykkes, skriver hun i det lenger innlegget.

Flyttet sammen

Med en prislapp på svimlende 24 millioner kroner kapret Camilla og hennes 12 år yngre ektemann, og MMA-bokser, Simon Sköld (30) drømmeleiligheten i september. ​

Det delte Simon på bloggen sin, hvor han blant annet skrev om planene for den nye leiligheten.

For selv om duoen allerede hadde fått nøklene, var det dermed ikke sagt at ekteparet hadde planer om å flytte inn med første.

Ifølge Expressen har leiligheten stått slik den er siden 1975, og på bloggen kunne Simon fortelle at planen nå er å pusse opp.

Ifølge avisen går det 237 kvadratmeter store hjemmet til paret over to plan. Med seks rom, kjøkken, kakkelovn, terrasse, åpen spisestue og flere innganger, har de også utsikt over store deler av Stockholm fra alle vinduer.

- Objektet er helt unikt. Det fins ingen lignende leiligheter i Södermalm, fortalte Megler Wilhelmina Bonde Alfvén til den svenske avisen. ​​

Giftet seg i hemmelighet

Det var 2015 ble det kjent at den svenske forfatteren og Simon hadde funnet kjærligheten.

Og selv om Camilla ikke akkurat er kjent for å gå stille i dørene, var det diskresjon hun gikk for da paret bestemte seg for å gifte seg.

Bryllupet fant sted i sommer under en hemmelig seremoni på parets landsted.

«Ingen» visste at parets bryllupsdag sto for døra, da Camilla, i juni, valgte å annonsere at paret hadde giftet seg.

Det delte hun i et innlegg på Instagram.

Saken fortsetter under:

«Dere aner ikke hvor vanskelig det har vært å holde tett om dette. Som jeg har lengtet etter å kunne fortelle dere det. Nå kan jeg endelig ytre disse ord som jeg har drømt om. Jeg og Simon har giftet oss», startet hun innlegget.

Videre fortalte 42-åringen at vielsen fant sted tidligere på dagen, og at det var snakk om en liten seremoni som ble holdt på parets landsted - foran familie og nære venner.

«Siden vi først møttes har du gjort dagene morsommere, mer fargesterke. Og tryggere. Jeg har aldri kjent meg så trygg som når jeg er med deg. Jeg elsker deg, nå og for alltid», skrev hun.

Ifølge Expressen var det forfatter og livsstilscoach Mia Törnblom som forrettet vielsen, og hun har delt et bilde av begivenheten på sin åpne Instagram-konto. ​

LES OGSÅ: Delte private bilder fra familieferie