EN TID TIL ALT: – Nå blir hverdagen mindre låst, og jeg gleder meg til endelig å nyte livet igjen, sier Signe. Foto: Morten Eik, Se og Hør
EN TID TIL ALT: – Nå blir hverdagen mindre låst, og jeg gleder meg til endelig å nyte livet igjen, sier Signe. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

- Nå skal jeg ta tilbake livet mitt

Signe Tynning ble rørt til tårer etter sin siste sending av «God morgen Norge». Men hun gleder seg til sin nye hverdag.

SEOGHØR.NO: Etter tusenvis av timer på skjermen og 2000 «God Morgen Norge»-sendinger, takker folkekjære Signe Tynning (54) for seg.

RØRT: – Det er så rørende, jeg føler ikke at jeg fortjener alt dette, sa Signe mens hun tørket tårene der hun sto mellom Peter Bubresko og Wenche Andersen. Foto: Morten Eik, Se og Hør
RØRT: – Det er så rørende, jeg føler ikke at jeg fortjener alt dette, sa Signe mens hun tørket tårene der hun sto mellom Peter Bubresko og Wenche Andersen. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
NYE UTFORDRINGER: Tynning er klar for nye utfordringer etter et stort antall God morgen Norge-sendinger. Foto: NTB Scanpix
NYE UTFORDRINGER: Tynning er klar for nye utfordringer etter et stort antall God morgen Norge-sendinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Du er Mor «God morgen Norge». Seerne føler de kjenner deg. Du byr på deg selv, og det er helt utrolig at du har holdt ut med denne døgnrytmen i 15 år, sa TV 2s aktualitetsredaktør Gerhard Helskog (52) i sin tale.

– Det har blitt tyngre og tyngre å stå opp midt på natta. I det siste har det vært en belastning på kroppen, sier Signe.

– Men det har gått greit, fordi jeg har så hyggelige kolleger!

Leende forteller hun at da hun begynte for 15 år siden, trengte hun 20 minutter i sminkestolen. Nå må de bruke 40 minutter for å få henne klar.

Saken fortsetter under bildet.


Signe legger ikke opp selv om morgenjobben tar slutt. Egentlig skulle hun ha noen dager fri – men det ble det ikke tid til.

– Jeg har gått svanger med en ny TV-serie en stund! Men kan foreløpig ikke røpe noe mer, sier Signe til Se og Hør.

Nå gleder hun seg først og fremst til en ny arbeidstid. For det er ikke til å stikke under en stol at jobben har tatt mye plass i livet hennes, og at det har gått ut over både familien og det sosiale.

– Jeg må legge meg klokken ni, og stå opp klokken halv fire på natten. Og jobben har svirret rundt i bakhodet. «Nei, jeg kan jo ikke ta den kaffekoppen nå, jeg skal jo snart sove», forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.


– Men nå skal jeg ta tilbake livet mitt, og har allerede begynt å legge planer med venninner, sier hun.

Signe har bodd sammen med kommuneadvokat Karl-Otto Auk (55) i 12 år. Samlivet har selvsagt blitt preget av Signes jobb.

– Vi har ligget på hvert vårt rom når jeg har hatt sending. Og egentlig syns jeg det er ganske deilig, ler hun.

Paret har nylig flyttet fra Porsgrunn til ny leilighet på Bestum i Oslo, og nå blir det nok både mer tid og mer overskudd til å pleie romantikken i hverdagen.

LES OGSÅ: - Jeg var syk av nervøsitet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.