- Nå skal jeg jobbe før jeg får sparken

Glenn Jensen fikk færrest poeng lørdag kveld.

SENDT HJEM: Dommerne kommenterte Glenn Jensens store utvikling på dansegulvet, men han og dansepartner Ewa Trela ble til slutt sendt hjem fra programmet.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
SENDT HJEM: Dommerne kommenterte Glenn Jensens store utvikling på dansegulvet, men han og dansepartner Ewa Trela ble til slutt sendt hjem fra programmet. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag var det nok en gang duket for glitter og glamour i TV 2s studio i Nydalen under «Skal vi danse».

Denne kvelden var det ti par som entret dansegulvet og svingte seg til norsk musikk. Deltagerne fikk blant annet prøve seg på wienervals, cha cha cha og tango.

Kjendisene trener beinhardt hver dag og blir bedre og bedre for hver uke som går. Derfor var det trist for Glenn Jensen (29) som denne kvelden ble sendt hjem fra konkurransen.

- En måtte ryke. Det har vært morsomt å være med. Ewa har gjort en fantastisk jobb med meg, og jeg vil ønske alle som er med lykke til. Jeg kunne ikke gjort det bedre enn jeg gjorde i dag. Det er utrolig høyt nivå her, og jeg ble et offer for det, sa Jensen som nå skal fokusere på hockeykarrieren.

- Nå skal jeg jobbe før jeg får sparken, sa han med et smil. 

Jensen spiller til daglig for Vålerenga Ishockeyklubb.

Markus i duell

I lørdagens program fikk seerne se årets første danseduell. Da dommernes poeng og stemmene fra publikum var slått sammen var det Glenn Jensen og Markus Bailey som hadde minst poeng og måtte møte hverandre til duell. Og til slutt var det altså Jensen som trakk det korteste strået.

- Dette var helt forferdelig og det vil jeg aldri gjøre igjen. Jeg er glad, men forbanna for at Glenn stakk ut, sa Markus da resultatet ble lest opp.

HØY SCORE: Stine Brun Kjeldaas lå på toppen av dommernes resultatliste lørdag kveld.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
HØY SCORE: Stine Brun Kjeldaas lå på toppen av dommernes resultatliste lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Kjærlighetslivet lider

Tidligere skihopper Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av tidligere værdame Eli Kari Gjengedal (45). Etter sending fortalte hun til Seoghør.no at danseexiten skapte problemer i kjærlighetslivet.

HJEM FØRST: Skihopper Roger Ruud og danser Lillian Aasebø var de første til å forlate konkurransen.  Foto: NTB scanpix
HJEM FØRST: Skihopper Roger Ruud og danser Lillian Aasebø var de første til å forlate konkurransen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens Eli Kari bor i Bergen bor nemlig ektemannen Tom Saxegaard i Drammen, og under dansetreningen i Oslo kunne hun derfor bo hos kjæresten.

Etter danse-exiten spøkte 45-åringen med at det ender med brudd nå som hun må tilbake til Bergen.

- Ja, Tom og meg det er over, og det er hele Norge sin feil som ikke stemte på oss, skilsmisse neste… spøker hun.

- Neida. Vi ser hverandre uansett, la hun smilende til.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Markus utsatt for Tinder-tabbe