- Nå skal jeg bli god mor igjen

Lørdag sikret Kari Traa andreplassen i «Skal vi danse» og skal bruke all tid fremover sammen med sin lille datter.

<strong>TID TIL DATTEREN:</strong> Etter finalen i "Skal vi danse" på lørdag får Kari Traa nå bedre tid til sin ett år gamle datter Hedda.  Foto: Stella Pictures
TID TIL DATTEREN: Etter finalen i "Skal vi danse" på lørdag får Kari Traa nå bedre tid til sin ett år gamle datter Hedda. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag tok Kari Traa (37) og dansepartneren Egor Filipenko en god andreplass under finalesendingen av «Skal vi danse». I fjor ble den spreke vossingen mor til en datter, og innrømmer at det nå skal bli godt å fokusere mer på familielivet.

-  Det skal bli deilig. Nå skal jeg bli en skikkelig god mor fremover, og bare bruke tiden på datteren min Hedda, sier hun til Seher.no.

Mange timer med øving ligger bak alle danseprogrammene, og Traa forteller at det til tider har vært utfordrende å kombinere deltagelsen med morsrollen.

- Kjæresten min har ikke gjort annet enn å passe på Hedda. Nå skal han få litt tid til seg selv. Det har vært et puslespill som skal gå opp, men det har vært verdt det. Hedda har stort sett vært med med i studio hver lørdag, så ammer jeg litt på bakrommet og danser litt, sier hun.


Også Egor er småbarnspappa, men selv om det er fint med litt ekstra tid til familien, vil han savne dagene med Kari.

- Det blir nesten litt deilig, men jeg kommer til å savne tiden sammen. Vi har hatt det utrolig fint, sier han.

I finalen viste 37-åringen flotte danseferdigheter og spreke akrobatikknummer, og er kanskje en av Norges sprekeste småbarnsmødre, allikevel måtte hun se seg slått av storsjarmøren Atle Pettersen.

- For meg er det en seier å komme så langt som jeg har gjort. Jeg er bare glad for at jeg ikke gikk ut de to første gangene. Atle var fantastisk fra første dag, og all ære til jobben han har gjort, skryter Kari.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir helt stum, sliter med å finne ordene

Se videointervju med Kari og Egor her!


[obj:media:10349]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer