- Nå skal jeg begynne med pole dancing

Charlotte Thorstvedt tar strippestanga i bruk for å knekke Tone Damli Aaberge.

KONKURRENTER PÅ OSLO-ASFALTEN: Charlotte Thorstvedt og Tone Damli Aaberge skal prøve å rekruttere flest mulige joggere fra henholdsvis Oslos øst- og vestkant i en ny kampanje fra sportsprodusenten Nike. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KONKURRENTER PÅ OSLO-ASFALTEN: Charlotte Thorstvedt og Tone Damli Aaberge skal prøve å rekruttere flest mulige joggere fra henholdsvis Oslos øst- og vestkant i en ny kampanje fra sportsprodusenten Nike. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Som tidligere programleder i «X Factor» og tidligere deltaker i «Idol» er både Charlotte Thorstvedt (24) og Tone Damli Aaberge (22) vant til musikk-konkurranser på TV.

Men nå de to kjendiskvinnene for første gang skal måle krefter mot hverandre er det ikke TV-studio, men Oslos gater som gjelder.

Sammen med «Norske Talenter»-vinneren Kristian «Sirius» Rønning og MTV-bloggeren Sami Alem skal de fronte en ny kampanje fra sportsprodusenten Nike, hvor Oslos innbyggere kan konkurrere om hvem som er flinkest til å jogge.

- Et spark i baken
Ved å bruke et skritteller-system sammen med joggeskoene, kan de påmeldte sammenligne sine resultater på en egen nettside og dermed konkurrere om hvilket lag som er flinkest til å jogge.

- I motsetning til Tone er jeg ikke veldig flink til å trene. På en skala fra en til ti, regner jeg henne som en tier, mens jeg er ener. Men jeg er veldig gira på å vinne, og ser på dette som et spark i baken for å komme i gang, sier Charlotte Thorstvedt - som er leder for østkant-laget - til Seher.no.

Trener med strippestang
Den tidligere TV-programlederen avslører imidlertid at hun har et hemmelig våpen for å komme raskt i form.

I likhet med internasjonale kjendiser som «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston, den tidligere «Baywatch»-skuespilleren Carmen Electra og vår hjemlige glamourmodell Linni Meister, har Charlotte bestemt seg for å begynne å trene med en strippestang - såkalt «pole dancing».

- Jeg skal begynne med pole dancing. Jeg har aldri prøvd det før, men jeg har hørt at det er veldig bra trening.

Tvinger med Aksel på tur
Tone innrømmer at også hun kommer til å sette alle kluter for at laget hennes fra vestkanten skal vinne konkurransen - sombegynner 6. september og  avsluttes 4. oktober. Men foreløpig har hun ingen planer om å bli med på Charlottes nye hobby.

Hun satser isteden på å mønstre den klart største gruppen av Oslo-borgere på sitt lag - inkludert skuespiller-kjæresten Aksel Hennie.

- Han har ikke noe annet valg, he he. Ellers så får jeg prøve å få med andre konkurransemennesker som Petter Stordalen og hans Gunhild. De gir seg ikke før de har vunnet, smiler hun.

Les mer om den nye joggekampanjen her (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Linni satte opp strippestang i stua