FORLOVET: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen møttes under «Jakten på kjærligheten» i 2013. De har allerede fått to barn sammen, men nå blir det også bryllup. Foto: TV 2
FORLOVET: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen møttes under «Jakten på kjærligheten» i 2013. De har allerede fått to barn sammen, men nå blir det også bryllup. Foto: TV 2Vis mer

«Jakten på kjærligheten»:

Nå skal «Jakten»-paret gifte seg

- Jeg er en mann som synes at det å gifte seg er koselig, og nå var det på tide.

(Seoghør.no): Bonden Øyvind Leine Thune (33) og Elise Edvardsen (27) møttes i «Jakten på kjærligheten» i 2013.

Siden den gang har paret fått to barn sammen, og i helgen fridde Øyvind til Elise - og svaret var ja! Det er TV 2 som først melder om den hyggelige nyheten.

- Jeg har alltid tenkt på at jeg skulle fri til Elise. Jeg er en mann som synes at det å gifte seg er koselig, og nå var det på tide, forteller Jakten-bonden til TV 2.

LYKKELIGE: Til slutt stod Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune igjen som det eneste kjæresteparet fra «Jakten på kjærligheten» i 2013. Nå står bryllup for tur. Foto: TV 2
LYKKELIGE: Til slutt stod Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune igjen som det eneste kjæresteparet fra «Jakten på kjærligheten» i 2013. Nå står bryllup for tur. Foto: TV 2 Vis mer

I november 2013 fikk TV-seerne se «Jakten»-bonden fra Valdres erklære sin kjærlighet til den flotte jenta fra Mesnali i Hedmark.

Etter at de to hadde blitt kjærester, fortalte Øyvind til Se og Hør at Elise hadde vært en favoritt helt fra hun sendte det første brevet.

Selv med kameraer og hektisk produksjon sydet det av varme følelser. Det ble tidlig klart at det var ekte bonderomantikk i lufta, og paret hadde ingen tid å miste.

– Jeg har jaktet på disse følelsene i mange år. Helt ærlig, så har jeg aldri kjent det slik før. Elise er mitt livs kjærlighet, det vet jeg allerede nå, fortalte han åpenhjertig til Se og Hør.

Ble foreldre

I april 2014 kunne det lykkelige paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

- Han er en bestemt herremann og vet hva han vil. Det har han etter oss begge. Han trenger å ha sterke meninger. Det kommer godt med på et sted som Vang, har Øyvind tidligere fortalt til Se og Hør om sønnen Kristoffer.

At sønnen er bestemt er visst nok ikke det eneste likhetstrekket han har med sine foreldre. Gutten har i tillegg allerede vist stor interesse for dyr og gårdsstell.

- Han er med på alt fra å kjøre traktor til å hjelpe meg i fjøset. Jeg tror på at ungene blir hva du er.

Øyvind og Elise er imidlertid ikke det eneste «Jakten»-paret som har fått barn. I august ble «jakten»-paret Audun Trøsvik (41) og Marte Flemmen Berg (32) foreldre.

Wenche Søndrol og Thor Even Furvann, som ble landskjent da de fant kjærligheten i den aller første sesongen av «Jakten på kjærligheten», har også fått to barn sammen.

LES OGSÅ: - Jeg har egentlig ingenting å gjøre her