SLANK: Kerry er nå slank og lykkelig, men ikke helt ferdig med å fikse på kroppen sin. Foto: All Over Press
SLANK: Kerry er nå slank og lykkelig, men ikke helt ferdig med å fikse på kroppen sin. Foto: All Over PressVis mer

Nå skal hun operere seg igjen

Har brukt svimlende summer på skjønnhetsoperasjoner.

SEHER.NO: Den tidligere «Atomic Kitten»-stjernen Kerry Katona (29) har gjennom de siste årene vært omsvermet av flere skandaler. Hun har gått opp og ned i vekt som en berg-og-dalbane, og i fjor stod hun i fare for å miste barna etter å ha blitt tatt på fersken i å sniffe kokain.

Dette etter at hun stilte opp ruset på direkte-TV og sjokkerte en hel verden.

Katona har brukt flere hundre tusen kroner på skjønnhetsoperasjoner, der det vanligste har vært fettsuging. Sist høst forsøkte hun å beholde mannen Mark Croft, ved å fettsuge seg selv. Det gikk ikke helt etter planen. Det ble slutt for skandaleparet, men Katona har nå funnet lykken med en snekker.

Nå avslører News of the World at den nye, rusfrie Katona ikke er helt ferdig med å endre på utseendet sitt, til tross for at hun nå for tiden både er slank og fornøyd.

Det er to inngripner den tidligere popstjernen skal gjennom, en innvendig og en utvendig. Først skal hun, etter flere års kokainmisbruk, fylle et tomrom oppe i nesegangen hennes, som har blitt til som en følge av misbruket. Det gjør hun ved å bruke hud fra sitt eget øre.

- Nesen hennes er ødelagt og hun vil fikse den. Det var hennes partytriks å stikke brillene sine inn i nesen, og henge de fast i det hullet sånn at de bare hang der. I tillegg kan hun stikke fingeren sin opp i det ene neseboret, og dytte den gjennom til det andre neseboret, sa en venn av stjernen til avisen.

I tillegg ønsker Kerry seg større bryster.

- Hun ønsker seg en mer pumpet opp look, og det kommer til å passe bra med tanke på at kroppen hennes er mindre nå. Når hun har vært gjennom puppeoperasjonen, føler hun at forvandlingen er komplett.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ny kropp og ny kjæreste!