Nå skal hun jobbe med eksen

- Han skal få slippe at jeg lager noe trekantdrama, sier Sigrid Bonde Tusvik.

EKSKJÆRESTER: Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen var sammen i fem år. Nå skal de jobbe sammen. Foto: Stella  Pictures
EKSKJÆRESTER: Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen var sammen i fem år. Nå skal de jobbe sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Komiker Sigrid Bonde Tusvik (31) skal vikariere for gravide Henriette Steenstrup (37) i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. Det betyr at hun skal jobbe sammen med ekskjæresten Henrik Thodesen (31).

- Det er bestandig hyggelig å jobbe med Henrik. Bruddet er ikke akkurat blodferskt, så vi har ingen problemer med å samarbeide oss imellom, sier hun til VG.

Bonde Tusvik og Thodesen var sammen i fem år, men forholdet tok slutt i 2007. I ettertid har hun funnet lykken med Martin Jøndahl (31), mens Thodesen har blitt sammen med Charlotte Thorstvedt (25).

- Det kan nok bli litt vanskelig å få henne inn ettersom hun bor i London, så Henrik skal få slippe at jeg lager noe trekantdrama, sier hun spøkefullt til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vil ikke gifte meg i lunsjen