GIFTER SEG: Superstjernen Megan Fox skal gifte seg. Når og hvor bryllupet finner sted er ennå ikke bestemt. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Superstjernen Megan Fox skal gifte seg. Når og hvor bryllupet finner sted er ennå ikke bestemt. Foto: All Over Press Vis mer

Nå skal hun gifte seg!

- Jeg kan ikke vente til å si ja til ham, forteller superstjernen.

SEHER.NO: Megan Fox (24) har de siste årene blitt en av Hollywoods mest kjente, og ikke minst mest ettertraktede unge skuespillerinner.

Den 24 år gamle skjønnheten er også regnet som en av verdens mest sexy kvinner. Nå kan derimot millioner av menn legge sin store drøm på hylla. «Transformers» og «Jennifers Body»-stjernen skal nemlig gifte seg med Brian Green.

Ifølge Megan Fox blir bryllupet lite og intimt.

- Jeg er ikke typen som har et gigantbryllup, forteller skuespilleren, som i 2009 gjorde det slutt med Green, til US Magazine.


Den gang hadde de to angivelig glidd litt fra hverandre. Men nå er det altså igjen hete følelser mellom dem.
 
- Jeg kan ikke vente med å si ja til Brian. Han er min drømmemann, forteller en svært glad Megan Fox, som har vekket oppsikt i media flere ganger etter at hun slo igjennom i den første «Transformers»-filmen for tre år siden.
 
Blant annet har Megan «innrømmet» at hun har slitt med selvmordstanker, at hun tror hun kan være schizofren, at hun kun har hatt sex med to menn, og at hun har tatovert navnene til sine tidligere kjærester på kroppen. Nylig innrømmet hun imidlertid at det meste av det hun sier er løgn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik slår Megan tilbake