Nå skal hun forsvare Chris Brown i retten

- Han har forandret seg.

TILGIR: Rihanna har skværet opp med eksen. Foto: All Over Press
TILGIR: Rihanna har skværet opp med eksen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er tre år siden Chris Brown (23) slo sin daværende kjæreste Rihanna (24) helseløs, og bildene av en forsmådd popstjerne gikk verden rundt.

Chris Brown, som til slutt erklærte seg skyldig i retten, fikk brev- og besøksforbud overfor Rihanna helt frem til 2011. Han ble også idømt samfunnstjeneste og tvungen terapi.

Men mye har skjedd siden da.

Da MTV Video Music Awards ble avhold i Los Angeles i begynnelsen av denne måneden overrasket Rihanna publikum med å gi ekskjæresten et kyss på scenen

Dette kom noen dager etter at hun åpnet seg for talkshowdronningen Oprah Winfrey, og fortalte at hun fremdeles elsker eksen.

I disse dager er det en ny rettsrunde basert på hendelsen i 2009, og denne gangen forsvarer Rihanna Chris Brown.

Ifølge RadarOnline skal «Man down»-stjernen møte opp i retten 1. november, hvor hun kommer til å fortelle dommer Patricia Schnegg at 23-åringen har forandret seg, og ikke lenger er den personen han var tre år tilbake.

Rihanna har den siste tiden ikke lagt skjul på sine følelser overfor eksen, noe Browns nåværende kjæreste ikke er spesielt glad for, og tvitret oppmuntrende ord til ham før rettssaken:

«Ber for deg, Baby. Tankene mine er med deg i dag».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna avslørte kjempetatovering under brystene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer