VERDENSSTJERNE?: Tone Damli Aaberge har signert en internasjonal avtale med Universal. Foto: Stella Pictures
VERDENSSTJERNE?: Tone Damli Aaberge har signert en internasjonal avtale med Universal. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå skal hun bli verdensstjerne

- Dette er en drøm...

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (21) skal lanseres over hele verden, av verdens største plateselskap. Singelen "Butterflies", som artisten deltok i Melodi Grand Prix med, skal blant annet ut på radiobølgene i USA og Storbrittania.

- Dette er en drøm. Jeg er ekstremt gira, sier Tone til VG.

Det er plateselskapet Universal som skal ha signert en internasjonal avtale med den tidligere "Idol"-deltageren, som har et klart mål.

- Mitt mål er at flest mulig skal høre musikken min. USA, Storbritannia og Tyskland er jo de største markedene, og nå er vi litt på vei i hvert fall.

Tone var i London i oktober for å spille sin første konsert utenfor Norges grenser.

- Det er en konsert for bransjefolk og ikke for vanlig publikum.Derfor vil vi ikke si så mye om dette til pressen nå, sa Tones manager David Eriksen den gang til Seher.no.

Det er denne konserten som skal ha satt fart i den internasjonale satsningen.

- Det er ingen lett jobb å stå foran de verste svina og skulle imponere på den måten. Men Tone overbeviste de folkene som er viktige i vårt system, sier Petter Singsaas, direktør i norske Universal, til VG.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Tone blir tante - nok en gang!