Justin Bieber:

Nå skal han selge cannabis

Ungpikeidolet vekker oppsikt med nytt samarbeid.

OVERRASKER: Justin Bieber har inngått et nytt samarbeid. Her fra årets Met-galla med kona Hailey Bieber. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
OVERRASKER: Justin Bieber har inngått et nytt samarbeid. Her fra årets Met-galla med kona Hailey Bieber. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber (27) har tjent seg steinrik på karrieren som artist, og har smeltet ungpikers hjerter over hele verden i mer enn 14 år.

Artisten bak monsterhiter som blant annet «Baby», «STAY» og ikke minst «Peaches» overrasker nå med en ny, oppsiktsvekkende «jobb».

NY DOKUMENTAR: Dette er traileren til den nye dokumentaren om Justin Bieber. Video: Prime video. Vis mer

Bieber skal nemlig selge cannabis. Det melder flere utenlandske medier, deriblant People.

Mer tilgjengelig

Sangeren har inngått et partnerskap med det Los Angeles-baserte selskapet Palms. Sammen skal de selge en limited edition-serie med cannabis, bekrefter selskapet på bildedelingstjenesten Instagram.

«Målet vårt er å gjøre cannabis mer tilgjengelig for folk, og samtidig bidra til å avstigmatisere bruken av det», er blant annet noe av det de skriver på sin profil.

De informerer også om at deler av salgsinntektene vil bli donert til ulike formål, blant annet «Last Prisoner Project» som kjemper for å avkriminalisere cannabis, og samtidig frifinne de som sitter fengslet for det.

Cannabis er imidlertid ulovlig i Norge, men i noen delstater i USA, deriblant California, er det fullt lovlig med fritidsbruk.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Oppkalt etter hit

Bieber har selv flere ganger blitt tatt i å bruke cannabis. Nå håper han samarbeidet med Palms kan føre til at flere får opp øynene for det han mener er den positive effekten av stoffet.

«Jeg er fan av Palms og jobben de legger ned for å gjøre cannabis tilgjengelig, og avstigmatisere bruken av det - spesielt for de som opplever at det er bra for deres psykiske helse», skrev Bieber i en uttalelse til Bloomberg, gjengitt av People.

Navnet på cannabis-serien har fått samme navn som en av Biebers mest populære låter, «Peaches». I refrenget på sangen synger han også om stoffet:

«I got my peaches out in Georgia / I get my weed from California».

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

Fikk slakt

Det er ikke bare Palms Bieber har inngått et samarbeid med den siste tida. Tidligere i år lagde 27-åringen sin egen kolleksjon med Crocs.

De fargerike skum-kloggene var årets heteste, og kanskje mest overraskende skotrend. Skotøyet få hadde trodd, eller håpet, skulle komme tilbake, gjorde nettopp det. Men ikke alle var like begeistret, og det skulle artisten smertelig få erfare.

I god tro leverte han nemlig et par egendesignede Crocs på døra til moteikonet Victoria Beckham (47). Beckham tok deretter til Instagram for å dele gaven hun hadde fått med sine 28,9 millioner følgere:

«Mange har spurt meg om hvordan jeg kommer til å kle meg etter lockdown. Hva tenker vi om dette forslaget fra Justin Bieber?».

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

Designeren tok seg også tid til å spørre følgerne sine om råd, og lagde en avstemning på Instagram-story med følgende spørsmål:

«Kommer jeg til å bruke syrinfarget crocs?»

AVSTEMNING: Victoria Beckham kjørte en avstemning på Instagram-story etter å ha motatt crocs fra Justin Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram Story
AVSTEMNING: Victoria Beckham kjørte en avstemning på Instagram-story etter å ha motatt crocs fra Justin Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram Story Vis mer

Dagen etter viste hun resultatet av avstemningen, der hele 43 prosent mente at hun skulle ta i bruk gaven.

«Det var jevnt! Jeg tror jeg heller vil dø», skrev Beckham. Hva hun gjorde med Biebers gave i ettertid er imidlertid ukjent, men hun har i alle fall ikke blitt observert i Londons gater iført skum-klogger.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer