MULTITALENT: Hans Erik Dyvik Husby har hatt suksess som vokalist i det norske bandet Turboneger, og nylig fikk han mye ros for sin rolle i filmen «Cornelis». I sommer får han prøve seg som programleder. Foto: SCANPIX
MULTITALENT: Hans Erik Dyvik Husby har hatt suksess som vokalist i det norske bandet Turboneger, og nylig fikk han mye ros for sin rolle i filmen «Cornelis». I sommer får han prøve seg som programleder. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå skal han lede «Allsang på Grensen»

Tidligere Turboneger-vokalist Hans Erik Dyvik Husby er blant programlederne i sommershowet.

Publisert
SEHER.NO: 23. juni klart for det populære sommerprogrammet «Allsang på Grensen», og i tirsdagens Se og Hør avslører bladet de seks kjendismennene som sammen med Katrine Moholt (37) skal lede TV-programmet.

Ifølge Se og Hør, blir både Eurovision-stjernen Alexander Rybak (25), TV-profilen Sturla Berg-Johansen (43), tidligere Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (38), Øyvind Mund (45) og DDE-vokalist Bjarne Brøndbo (46) med og leder sangen fra Fredriksen festning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Man får jo litt dårlig sosialt liv   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer