Spice Girls

- Nå skal de ut på turné

Men det blir angivelig uten Victoria Beckham.

STORE SPEKULASJONER: The Sun hevder at Spice Girls førstkommende mandag skal kunngjøre at de skal på turné sammen. Foto: NTB scanpix
STORE SPEKULASJONER: The Sun hevder at Spice Girls førstkommende mandag skal kunngjøre at de skal på turné sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mange sitter inne med en liten drøm om at popgruppen Spice Girls skal gjenforenes. Låter som «Wannabe» og «Say You'll Be There» tar nok mange rett tilbake til det glade 1990-tallet, der de britiske jentene gruppen besto av var noen av verdens største stjerner.

Skal vi tro The Sun, kan det hende at fansen nå endelig får ønsket sitt oppfylt. Jo da, i år har det alene gått flere rykter om at gruppen skal gjenforenes, men denne gangen virker det å være hold i spekulasjonene.

Den britiske avisen skriver at jentene førstkommende mandag skal annonsere at de nå legger ut på turné sammen igjen - en beskjed som utvilsomt vil bli godt mottatt verden over. De skal også angivelig gjeste «The Jonathan Ross Show» førstkommende lørdag, for å snakke om de store planene.

GJENFORENT: Forrige gang vi fikk se jentegruppen på scenen sammen var under OL i London i 2012. Foto: AP / NTB Scanpix
GJENFORENT: Forrige gang vi fikk se jentegruppen på scenen sammen var under OL i London i 2012. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Uten Posh

Den påståtte, kommende turneen skal angivelig bare finne sted i Storbritannia, og blir foruten Victoria Beckham (44). Alle de originale medlemmene, utenom Posh, skal være med på planen.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. Vis mer Vis mer

Det er ikke oppgitt noe grunn til hvorfor det tidligere medlemmet, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær i 2018, ikke blir med på turneen. Enkelte hevder derimot at det kan ha noe å gjøre med at hun ikke har tid, på grunn av sin suksessrike motekarriere.

Fredag tilbrakte fotballfruen for øvrig tid sammen med Mel C på et event, så hun holder tydeligvis fortsatt kontakten med jentene - selv om hun ikke blir å se på scenen.

Det skal også nevnes at Victoria sjelden sto for noe vokal i låtene, så det vil tvilsomt påvirke de fremtidige konsertene. Mens Posh blir hjemme, vil fans angivelig få se Melanie «Sporty Spice» Chisholm (44), Emma «Baby Spice» Bunton (42), Melanie «Scary Spice» Brown (43) and Geri «Ginger Spice» Horner (46) på flere scener sammen i 2019.

Mel B vitset for øvrig nylig om at turneen blir uten Victoria Beckham. På Halloween kledde hun seg nemlig ut som venninnen, og av en eller annen grunn bar hun med seg en øks.

På den sto det «Nei, jeg skal ikke på turné». Kan dette ha vært et lite stikk til Posh Spice?

Se dette innlegget på Instagram

Yipppppeeee NY Halloween party is ON

Et innlegg delt av Scary Spice Mel b (@officialmelb)

Lange krangler

Ryktebørsen har utallige ganger kunnet melde at Spice Girls skal gjenforenes. I februar delte Victoria et bilde på Instagram der alle de tidligere medlemmene av jentegruppa var samlet.

Ifølge BBC News foregikk gjenforeningen hjemme hos Geri, og det var første gang alle jentene er samlet på over seks år. Gruppa har, ifølge BBC, bekreftet at de jobber med nye prosjekter, og i en offentlig uttalelse sa de at de først nå «følte at tiden var inne».

SUPERGRUPPE: Jentene i «Spice Girls» gjorde braksuksess med hitsingelen «Wannabe» i 1996, og ble siden en av verdens største jentegrupper. Foto: NTB Scanpix
SUPERGRUPPE: Jentene i «Spice Girls» gjorde braksuksess med hitsingelen «Wannabe» i 1996, og ble siden en av verdens største jentegrupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun dreide gjenforeningen seg om et TV-prosjekt i Kina, som gikk ut på at jenter som meldte seg på skulle få sponsoravtaler og platekontrakt.

Tross alt oppstyret, gikk ikke gjenforeningen ikke helt på skinner, skal vi tro Mirror. Avisen skrev nemlig at gruppen var splittet, fordi Victoria og Geri begge kriget om å være nummer én.

Victoria krevde angivelig full kontroll, og skal til og med ha ansatt sin personlige pressesekretær til å håndtere saken. Kilder sa til avisen at Victoria hadde overtaket, ettersom hun har vært imot en gjenforening svært lenge.

- Geri ønsker å være en dominant stemme, men siden Victoria var så imot å gjenforenes, har maktbalansen skiftet i hennes favør, sa en kilde.

- Med Victoria i førersetet har det allerede oppstått problemer mellom noen av jentene. Veien fremover kan bli veldig humpete, sa kilden.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjestet Skavlan fredag 27. februar 2015. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer Vis mer

Sist bandet opptrådte sammen, var under London-OLs avslutningsseremoni i 2012. To år senere gjorde Victoria, som nå har fullt fokus på sitt moteimperium, det klart at hun aldri ville stå på scenen med Spice Girls igjen.

- OL var et perfekt tidspunkt for å si: «Takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

LES OGSÅ: De ble verdensstjerner, mens Taylor Lautner gikk under jorda