STORT SAMARBEID: Den verdenskjente tungvektsmesteren i boksing, Wladimir Klitschko, hyller norske Cecilia Brækhus.  Foto: NTB scanpix
STORT SAMARBEID: Den verdenskjente tungvektsmesteren i boksing, Wladimir Klitschko, hyller norske Cecilia Brækhus. Foto: NTB scanpixVis mer

Nå skal de samarbeide

«Heroes»-skjønnhetens forlovede har lagt sin elsk på norske Cecilia Brækhus.

SEOGHØR.NO: Den ukrainske tungvektsmesteren i boksing, Wladimir Klitschko (39) er en av verdens største idrettsstjerner.

Nå skal han samarbeide med den norske bokseren Cecilia Brækhus (33).  Ifølge Dagbladet har idrettshelten kun lovord å si om Brækhus.

- Hun er den mest suksessfulle kvinnen i verden. Det er spennende å jobbe med henne. Jeg har aldri jobbet med en kvinnelig bokser før. For å være ærlig var jeg alltid skeptisk til kvinnelige boksere, men nå ser jeg kvaliteten, sier han til avisen.

SKRYTER: Klitcshko sier at Brækhus er den mest suksessfulle kvinnen i verden. Foto: NTB Scanpix
SKRYTER: Klitcshko sier at Brækhus er den mest suksessfulle kvinnen i verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klitschko vil hjelpe Brækhus med promotering og hjelpe henne med å få flere kamper internasjonalt, blant annet i USA.

- En kvinne som har alle beltene er definitivt interessant for et amerikansk publikum, sier han.

Det var første gang Brækhus og Klitschko møttes denne uken i New York, og det er ikke bare han som synes det var stas.

- Jeg gleder meg enormt til dette samarbeidet og til å bli kjent med ham og teamet hans, sier Brækhus til Dagbladet.

Stjernepar

Wladimir er ikke bare kjent for å vinne gullmedaljer, men han har også klart å sjarmere en av verdens vakreste stjerner.

Siden 2009 har han nemlig vært sammen med «Heroes»-skjønnheten Hayden Panettiere. Etter to år skilte paret lag, men fant tilbake til hverandre i 2013 og forlovet seg like etter.

Paret fikk datteren Kaya sammen i desember i fjor.

- Det er en helt fantastisk opplevelse å bli mor. Jeg elsker det, fortalte hun nylig da hun gjestet TV-programmet «Good Morning America».

NYBAKTE FORELDRE: Wladimir og Hayden har vært forlovet siden 2013, og fikk nylig en liten datter sammen.  Foto: NTBScanpix
NYBAKTE FORELDRE: Wladimir og Hayden har vært forlovet siden 2013, og fikk nylig en liten datter sammen. Foto: NTBScanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester!