«Farmen kjendis»:

Nå skal de jobbe sammen

Terje Sporsem og Lasse Matberg fant tonen på «Farmen kjendis». Nå blir de også arbeidskollegaer.

FORRETNINGER: Terje Sporsem og Lasse Matberg er ikke bare gode venner - nå skal de også jobbe sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FORRETNINGER: Terje Sporsem og Lasse Matberg er ikke bare gode venner - nå skal de også jobbe sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Terje Sporsem (44) og Lasse Matberg (35) fikk svært god kontakt inne på «Farmen kjendis»-gården. De gikk helt til finalen sammen - der den kjente komikeren til slutt måtte se seg slått av Matberg, etter en særdeles jevn kunnskapskonkurranse.

Duoen har beholdt det gode vennskapet etter at innspillingen tok slutt, og nå skal de til og med å begynne å jobbe sammen.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

Nylig kjøpte realitydeltakerne seg nemlig inn i et firma sammen, skriver Nettavisen, som først omtalte saken. Det er snakk om et selskap som selger merchandise-produkter.

- Jeg fikk en forespørsel om jeg ønsket å kjøpe meg inn i et selskap som heter «Merchandiser» som driver med merch, og da jeg var i et møte med dem fikk jeg en idé som jeg bare måtte ha med Lasse på. Så jeg ringte han, og han sa ja, sier Sporsem til Nettavisen.

Skal lage krydder

Et av de første prosjektene blir å lage en serie med krydder for programleder Thomas Felberg (49), som var svært opptatt av å holde orden i krydderhagen inne på «Farmen kjendis»-gården.

Felberg er selv storfornøyd med at «Farmen kjendis»-kollegaene har kommet inn på eiersiden i selskapet han skal lage en krydderserie for.

- Det er jeg som lanserer dette krydderet. Det kommer nå i løpet av noen uker, i webshop. Vi har noen krydderblandinger som er unike og ikke i salg noen andre steder, sier krydderelskeren til Se og Hør.

Felberg er en ivrig hobbykokk, og har alltid likt å lage mat fra bunnen. Interessen for mat og krydder har vokst og vokst, noe tv-seerne ikke minst fikk se på gården.

- Folk som har sett «Farmen kjendis» vet også at jeg er glad i cayennepepper, og så kom denne ideen opp, forklarer 49-åringen, og fortsetter:

DÅRLIG STEMNING: Thomas Felberg ville lage dårlig stemning etter at Sølje Bergan valgte han til førstekjempe i «Farmen kjendis» Vis mer

- Og nå er Lasse også med på eiersiden, men det var først og fremst jeg og Terje som snakket om dette. De skal få masse pepper av meg, fleiper programlederen.

Lasse Matberg og Thomas Felberg havnet for øvrig i klammeri med hverandre inne på gården da førstnevnte valgte å møte Felberg i tautrekking i tvekampen. Det endte med at Felberg trakk seg før konkurransen startet.

Terje Sporsem sier til Nettavisen at han fikk ideen om krydderet fra oppholdet på «Farmen kjendis».

KRYDDER TIL FOLKET: Thomas Felberg gleder seg til å lansere sin egen krydderserie. Foto: Espen Solli / TV 2
KRYDDER TIL FOLKET: Thomas Felberg gleder seg til å lansere sin egen krydderserie. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg satt og tenkte på dette. Han er en mann som spiser så mye krydder, og som har en lidenskap for det. Så nå har vi bestilt inn, og er i full gang med å lage Thomas Felbergs krydderbonanza, sier han til avisa.

Lasse Matberg sier til Nettavisen at man ikke skal se bort fra at krydderet havner i butikkhyllene, selv om planene ikke er helt spikret enda.

Jevn finale

De to gode vennene gikk helt til finalen i årets «Farmen kjendis», der Matberg trakk det lengste strået i en svært nervepirrende duell.

- Det var et klimaks jeg aldri har kjent makan til. For jeg hadde investert mye mer i dette oppholdet enn jeg egentlig var klar over. Jeg var emosjonelt veldig knyttet til gården, til dyrene og menneskene, sa vinneren til Se og Hør.

«FARMEN»-DRAMA: Et ulovlig møte på førstekjempehytta samme dagen som tvekampen skulle holdes, fikk konsekvenser for Thomas Felberg. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ifølge Matberg varte finalen imellom ni og ti timer, noe som var en real prøvelse.

- Da finalen var ferdig var det en så stor lettelse. Det var en himla lang dag. Jeg skulle opp mot kanskje den smarteste og mest praktisk anlagte på gården, og ville krone alt med å levere så godt jeg kunne i finalen, og det klarte jeg, sa 35-åringen etter han tok seieren.

LES OGSÅ: - Elsker papparollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer