«Farmen kjendis»:

Nå skal de jobbe sammen

Terje Sporsem og Lasse Matberg fant tonen på «Farmen kjendis». Nå blir de også arbeidskollegaer.

FORRETNINGER: Terje Sporsem og Lasse Matberg er ikke bare gode venner - nå skal de også jobbe sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FORRETNINGER: Terje Sporsem og Lasse Matberg er ikke bare gode venner - nå skal de også jobbe sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Terje Sporsem (44) og Lasse Matberg (35) fikk svært god kontakt inne på «Farmen kjendis»-gården. De gikk helt til finalen sammen - der den kjente komikeren til slutt måtte se seg slått av Matberg, etter en særdeles jevn kunnskapskonkurranse.

Duoen har beholdt det gode vennskapet etter at innspillingen tok slutt, og nå skal de til og med å begynne å jobbe sammen.

Nylig kjøpte realitydeltakerne seg nemlig inn i et firma sammen, skriver Nettavisen, som først omtalte saken. Det er snakk om et selskap som selger merchandise-produkter.

- Jeg fikk en forespørsel om jeg ønsket å kjøpe meg inn i et selskap som heter «Merchandiser» som driver med merch, og da jeg var i et møte med dem fikk jeg en idé som jeg bare måtte ha med Lasse på. Så jeg ringte han, og han sa ja, sier Sporsem til Nettavisen.

Skal lage krydder

Et av de første prosjektene blir å lage en serie med krydder for programleder Thomas Felberg (49), som var svært opptatt av å holde orden i krydderhagen inne på «Farmen kjendis»-gården.

Felberg er selv storfornøyd med at «Farmen kjendis»-kollegaene har kommet inn på eiersiden i selskapet han skal lage en krydderserie for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer