Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Nå skal de jobbe sammen

- Egentlig ganske sjukt.

PROGRAMLEDERE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen skal lede TV 2-program sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PROGRAMLEDERE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen skal lede TV 2-program sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetshistorien mellom «Senkveld»-programleder Helene Olafsen og proffdanser Jørgen Nilsen startet da de møttes som dansepartnere i «Skal vi danse» i 2017. Duoen stakk av med seieren i konkurransen, og i ettertid har flere store livshendelser kommet på løpende bånd for dem.

De har blitt kjærester, samboere, forlovet seg og fått barn sammen.

Mandag kan de også avsløre at de skal lede «Gullfisken» på TV 2.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

- Det blir litt ekstra organisering med barnevakt og sånn, men det er jo også en mulighet til å få litt alenetid. Det har det ikke vært for mye av det siste året, sier Olafsen i pressemeldingen, og fortsetter:

- Jeg gleder meg til å jobbe med Jørgen igjen. Det begynner å bli noen år siden «Skal vi danse», og det var jo veldig gøy da.

«Gullfisken», som hedrer reklamebransjen, gleder også Nilsen seg til å lede.

- Det er egentlig ganske sjukt at vi plutselig skal lede Gullfisken sammen. Jeg hadde aldri sett for meg at den muligheten skulle komme. Jeg har ingen planer om å bli programleder, men synes dette er en morsom utfordring og en mulighet man ikke kan si nei til, sier proffdanseren i pressemeldingen.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

- Langsiktig plan

Olafsen har også delt nyheten om den nye jobben med følgerne sine i sosiale medier.

«Min langsiktige plan om å få Jørgen ut av joggebuksa begynner å bære frukter. Vi skal lede selveste 'Gullfisken'», skriver hun blant annet.

Guttedrøm

Med andre ord later mye til at paret har nok å henge fingrene i om dagen. Og som om en ny programlederjobb ikke er nok, så kunne Nilsen også så sent som forrige uke avsløre at han hadde nådd en milepæl i livet - nemlig guttedrømmen om å bli helikopterpilot.

«Helikopterpilot! I februar 2018 valgte jeg å følge guttedrømmen. Etter uendelig med lesetimer, 14 eksamener, forferdelig mange planleggingstimer, utallige kanselleringer, bomturer, 120 000 kilometer og 920 timer med pendling og tre år med dårlig samvittighet for å gjøre andre ting … ja, du skjønner poenget», skrev han på Instagram.

Til Se og Hør kunne Nilsen fortelle at han nå er lettet over å ha fullført utdannelsen sin.

- Utrolig deilig å være ferdig med utdannelsen, og jeg er veldig glad og stolt over at jeg klarte det, sa han.

IKKE PLANLAGT: Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen fikk plutselig lyst til å danse da de gikk tur lille julaften. Video: Helene Olafsen Vis mer

LES OGSÅ: Røper hvordan de møttes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer