Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Nå skal de ha giftet seg

Delte seremonien i sosiale medier.

GIFT?: Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT?: Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele to ganger har Miley Cyrus (26) og skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth (28) vært forlovet. Nå ser det imidlertid ut til at den mye av-og-på-duoen endelig har giftet seg.

I hvert fall om en skal tro sosiale medier. Søndag kveld, ifølge flere utenlandske medier, har parets gode venn, Conrad Jack Carr, lekket en rekke filmsnutter på sin Instagram Story.

Filmsnuttene viser blant annet Miley i en hvit, lang kjole, lik en brudekjole. Hun er sammen med Liam, og de to skjærer opp det som kan se ut som en bryllupskake.

Fra den samme mobiltelefonen skal det også ha blitt lekket flere videoer fra den angivelige bryllupsfesten.

Avslørende ballonger

Ifølge Entertainment Tonight finnes også videoklipp av parets venner og familie, deriblant to av Mileys søstre, Noah (18) og Brandi Cyrus (31), som danser og fester i et lokale.

HETT PAR: Fotografene følger stadig etter Miley og Liam. Her er de avbildet i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Fotografene følger stadig etter Miley og Liam. Her er de avbildet i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På et av bildene, som People har tilgang på, ser man også Liam og vennene hans i en drikkelek, med ballonger med påskriften «Mr. og Mrs.» hengende i bakgrunnen.

Foreløpig har verken Miley Cyrus eller Liam Hemsworth kommentert bryllupsryktene selv.

Turbulent fortid

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

NY DOKUMENTAR: Den tidligere Disney-stjerna, Miley Cyrus (20), har de siste månedene sjokkert en hel verden. 2. oktober viser MTV sin nye dokumentar der de har fulgt popstjerna det siste året. Video: MTV Vis mer

- Det finnes et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten, som bekreftet at de var i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

Brøt forlovelsen for andre gang

I juli så det imidlertid ut til at bryllupsplanene var blitt lagt på is.

Den gang fortalte en kilde til OK!, gjengitt av Metro, at Miley skal ha uttalt at hun i utgangspunktet aldri vil gifte seg.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevder kilden, og forteller videre at hans familie har bedt ham om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley. Nå føler Liam seg angivelig som en idiot, skal kilden ha sagt.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevdet kilden videre.

Kalde føtter eller ei, nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler for duoen igjen.

LES OGSÅ: Forlovet seg med sin 16 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer