Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- Nå skal de gjenforenes

Talkshow-verten Jimmy Kimmel skal ha den perfekte planen for å få dem sammen i studio.

GJENFORENES: Jennifer og Brad var sammen før Brad ble sammen med Angelina, og bruddet mellom dem var vondt. Nå vil talkshowverten Jimmy Kimmel gjenforene de i eget talkshow. Foto: NTB scanpix
GJENFORENES: Jennifer og Brad var sammen før Brad ble sammen med Angelina, og bruddet mellom dem var vondt. Nå vil talkshowverten Jimmy Kimmel gjenforene de i eget talkshow. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nyheten om at Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) skal skilles, slo ned som en bombe i Hollywood i fjor.

Før Brad og Angelina ble et par var førstnevnte som kjent gift med «Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (48).

De to hadde et vondt brudd, men nå ser det ut til at duoen skal gjenforenes i det amerikanske talkshowet «Jimmy Kimmel». Dette skriver Radar Online.

GODE VENNER: Jennifer Aniston og Jimmy Kimmel er gode venner, og Jimmy vil bruke vennskapet for å det som han vil. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Jennifer Aniston og Jimmy Kimmel er gode venner, og Jimmy vil bruke vennskapet for å det som han vil. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han vil skape historie, og sjansene for at det skjer er ganske store. Jimmy er god venn med både Jennifer og Brads produksjonsteam, bestående av Peter Dante og David Fincher, forteller en person nær Jimmy Kimmel til nettstedet.

Lagt en plan

Om man skal tro nettstedets kilder, skal Jimmy Kimmel ha en smart plan for at intervjuet faktisk skal bli gjennomført.

- Jimmy har sendt en melding til Brad om at han er velkommen på showet om det så bare er for å henge i bar-området backstage. Brad er hovedprioriteten til Jimmy. Han vil at showet hans skal være Brads første opptreden, forteller kilden, og legger til at Jimmy synes det er på tide at Brad og Jennifer snakker sammen i et intervju.

Jimmy vil at duoen skal snakke om alt dramaet som har foregått mellom dem etter at Brad forlot Jennifer for å bli sammen med Angelina.

Verken Jennifer Aniston, Brad Pitt eller Jimmy Kimmel har kommentert ryktene. Kjendisnettstedet E Online, og flere amerikanske nettsteder, mener for øvrig at påstandene ikke stemmer.

Droppet Jennifer til fordel for Angelina

Det er nok mange som lurer på hva som egentlig skjedde tilbake i 2005.

Brad Pitt og Jennifer Aniston, Hollywoods mest populære par, annonserer at de skal skilles. Ekteskapet har gått i oppløsning etter fem år.

«Vi forblir venner og ønsker hverandre alt godt», heter det i uttalelsen.

To måneder etterpå, mens nyheten om bruddet fortsatt var toppstoff i amerikanske medier, møter Pitt pressen for å promotere sin siste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith».

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PRESSETREFF: Angelina Jolie og Brad Pitt møtte pressen for å promotere action-komedien «Mr. &. Mrs. Smith» i mars 2005. To månender tidligere ble det annonsert at Pitt og kona gjennom fem år, Jennifer Aniston, skulle skilles. Foto: NTB scanpix
PÅ PRESSETREFF: Angelina Jolie og Brad Pitt møtte pressen for å promotere action-komedien «Mr. &. Mrs. Smith» i mars 2005. To månender tidligere ble det annonsert at Pitt og kona gjennom fem år, Jennifer Aniston, skulle skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ved siden av ham står medskuespiller Angelina Jolie. Ikke noe mistenkelig med det? De spilte jo tross alt i samme film.

Men Pitt og Jolie skjulte en hemmelighet. En ganske pikant en, og.

For da det i april samme år dukket av opp bilder av dem, visstnok i het omfavnelse, på ferie i Kenya, begynte utroskapsryktene å svirre.

- Forholdet ble dømt nord og ned, og Angelina ble utpekt som syndebukken. Alle skrev om hvordan hun forførte Brad og ødela hans «perfekte» ekteskap, forteller programleder Marianne Jemtegård til Dagbladet.

IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press
IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press Vis mer

I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Aniston.

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelska.

Det var ikke vanskelig å tolke Anistons reaksjon på eksmannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

- Ønsker Brad det beste

Tolv år etter det vonde bruddet skal Jennifer Aniston mene at Brad Bitt i fjor høst opplevde «karma».

- Jepp, nå får han oppleve karma, skal hun ha sagt til en nær venn da de diskuterte nyheten, ifølge nettstedet UsWeekly.

- Jennifer har alltid hatt følelsen av at noe kom til å skje med dem til slutt, forteller kilden, som legger til at skuespilleren aldri tvilte på at eks-mannen elsket Jolie.

- Men hun følte ikke at Angelina var den ene personen Brad var ment å forbli sammen med. Hun har alltid trodd at Angelina er for kompleks for ham. Brad er en ganske enkel kar.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer, som i dag er lykkelig gift med Justin Theroux (45), har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over bruddet fra Brad. Men ifølge UsWeekly har hun aldri håpet at eksmannen skulle måtte gjennomgå det samme.

- Jen ønsker Brad alt det beste. Hun er lykkelig selv og vil at han også skal være det. Hun går ikke rundt og har negative tanker fra ekteskapet hun hadde med ham, fortalte en annen kilde til nettstedet.

LES OGSÅ: Sjekket inn på rehab etter sjokkmeldingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer