Forlovet:

Nå skal de gifte seg

Cathrine Montero Moen fikk frieri i bursdagsgave fra kjæresten Gaute Grøtta Grav.

NYFORLOVET: Cathrine Montero Moen og Gaute Grøtta Grav venter sitt første barn sammen - og ble denne helga forlovet. Foto: Privat
NYFORLOVET: Cathrine Montero Moen og Gaute Grøtta Grav venter sitt første barn sammen - og ble denne helga forlovet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Søndag bød på nok en gladnyhet for Gaute Grøtta Grav (41) og Cathrine Montero Moen (30). For kort tid siden ble det kjent at de to venter sitt første barn sammen.

Lørdag gikk den tidligere «Farmen»-programlederen ned på kne i vakre omgivelser - og omgitt av de to sine familier.

Anledningen var feiringen av Moens 30-årsdag søndag.

«Jeg er verdens heldigste dame! Svaret ble selvfølgelig JA fra både meg og nurket i magen. Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre mann og far til mitt/vårt barn. Vi elsker deg», skrev hun på Facebook søndag.

«Anledningen var for god til at jeg kunne la være; jeg satte meg på kne og fridde. Og Catherine sa ja! Veldig fint å gjøre det foran alle vi er så glad i. Så nå er det mange gode ting som skjer på samme tid», skriver Grøtta Grav i et innlegg på Instagram.

Til Se og Hør forteller en nyforlovet Moen at frieret ble holdt hemmelig for alle, og at hun selv ble svært overrasket.

- Han skulle holde en tale, og det tenkte jeg var koselig med en bursdagstale. Også trodde jeg han skulle gi meg en tullegave. I stedet gikk han ned på kne, forteller hun på telefonen.

Både hans og hennes familier har feiret sammen på Isfjorden hele helga. Lørdagen ble det også feiring av forlovelsen.

- Det er den beste gaven jeg kunne fått - med hele familien samlet, sier hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Grøtta Grav som viser til innlegget på Instagram.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer

Knirkefritt svangerskap

Det har derfor blitt et innholdsrikt år for den ferske 30-åringen, noe hun forteller kom ganske brått på.

- Jeg føler at voksenlivet har slått meg rett i trynet. Man blir aldri forberedt eller klar nok til å bli voksen. Så det kom veldig brått på, men jeg synes det er en veldig fin tid å vokse på, sier hun.

Det er ikke bare mentalt hun vokser, også magen blir større og større. I oktober venter paret barn. Moen kan fortelle at svangerskapet så langt har gått helt knirkefritt, noe hun er veldig takknemlig for.

- Formen min har vært kjempefin. Ingen morgenkvalme, jeg kan jobbe og trene som normalt. Den eneste forskjellen er at magen vokser og jeg blir tyngre. Så jeg føler meg ekstremt heldig, sier hun.

Møttes på «Farmen»

Paret bekreftet forholdet i mai i fjor, og snakket i november ut om forholdet. Da fortalte de også at de ønsket seg barn.

Grøtta Grav og Moen møttes for første gang under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der sistnevnte jobbet som koordinator.

På dette tidspunktet sto «Farmen»-programlederen midt i et samlivsbrudd med sin ekskone, Silje Hvarnes, og 41-åringen har tidligere fortalt til Se og Hør at det derfor tok tid før de to ble mer enn gode venner.

Den profilerte programlederen har i en årrekke vært et kjent fjes for Norges befolkning, spesielt gjennom programlederrollen for «Farmen» gjennom hele 16 sesonger. Grøtta Grav ledet også de tre første sesongene av kjendisutgaven.

I februar kom imidlertid nyheten om at Grøtta Grav gir seg som programleder for realityprogrammet. Det bekreftet han selv overfor Dagbladet.

- Etter 16 sesonger med både «Farmen» og «Farmen kjendis» har jeg bestemt meg, jeg slutter med «Farmen» nå, og gleder meg til å jobbe med andre prosjekter, sa han.

LES OGSÅ: Svarer på spekula­sjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer