Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom forlovet:

Nå skal de gifte seg

Petter Pilgaard gikk ned på kne i Sør-Afrika - og fikk ja!

HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat
HURRA: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er forlovet. Begge er for tida i Sør-Afrika, i forbindelse med en tv-innspilling, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri til sin kjære. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok få som trodde at Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) skulle finne hverandre da begge ble sluppet løs på «Farmen kjendis»-gården i 2016.

Programmet ble vist vinteren 2017, og kort tid etter begynte romanseryktene å versere. Hadde de to, med 14 års aldersforskjell og vidt forskjellige livsløp, funnet hverandre?

Det tok en stund før de kommenterte ryktene, men med et rungende ja overfor Se og Hør kunne de bekrefte forholdet i mai samme år.

Etter «Farmen»-innspillingen fikk de sin egen serie på TV 2, og forholdet gikk sin naturlige gang derfra. Fortsatt møter de folk som ikke tror på kjærligheten deres, men i dag har samboerne, som flyttet sammen tidligere i år, bevist én gang for alle at det virkelig er de to.

UHYGGELIG: Vendela Kirsebom vurderte å gi seg som modell etter et ubehagelig møte med sangstjerna Julio Iglesias. Vis mer

Forlovet

Petter Pilgaard har nemlig gått ned på kne, og fridd til sin kjære.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sier Kirsebom til Se og Hør.

Paret er for tiden i Sør-Afrika, der de bistår kameraten Jan Thomas i sin jakt etter kjæreste. Resultatet skal vises frem i TVNorge-produksjonen «Jan Thomas søker drømmeprinsen» - som skal vises på nyåret.

Sør-Afrika har visst romantiske effekter på flere enn bare kjendisstylisten og hans friere, siden det var nettopp her Pilgaard valgte å gå ned på kne.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

Uendelig oppstyr

Etter at forholdet mellom de to tv-profilene ble kjent, har de nærmest uten pause figurert i mediene. De har fortalt åpent om forholdet sitt i sin egen tv-serie, på røde løpere og rundt om ellers hvor de har reist, og i en periode kunne de så vidt gå i fred på gata.

Det er først den siste tiden at støyen rundt dem har lagt seg. Det skyldes trolig at de to har mer enn nok å drive med om dagen.

Paret står midt i en storm av kjøp og salg av leiligheter, etter at de endelig bestemte seg for å flytte sammen. Kirsebom har holdt til på Frogner, mens Pilgaard har bodd like ved Bislett.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

I april ble det kjent at de hadde kjøpt seg en 180 kvadratmeter stor leilighet til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo. Kort tid etter ble det derimot kjent at de angret seg, og boligdrømmen falt i grus.

Det er ikke kjent om de har kjøpt noe nytt ennå, men begge tjente nylig store summer på salg av sine respektive leiligheter - et overskudd som muligens går mot den nye boligdrømmen.

LES OGSÅ: Endelig glad for å være singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer