Lindsay Vonn og P.K. Subban:

Nå skal de gifte seg

- Jeg er veldig spent på fremtiden.

FORELSKET: Stjerneparet Lindsay Vonn og P.K. Subban har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Stjerneparet Lindsay Vonn og P.K. Subban har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter rundt halvannet år som kjærester har idrettsparet Lindsay Vonn (34) og P.K. Subban (30) tatt forholdet ett steg videre. De har nemlig forlovet seg.

Dette avslører paret selv i et i intervju med Vogue.

Subban, som er en profesjonell ishockey-spiller, gikk ned på kne onsdag sist uke og fridde til alpinstjernen med en grønn emerald-ring hjemme i stua, og Lindsay innrømmer at hun ble tatt på senga.

- Vi har aldri snakket om det eller sett på ringer, avslører hun til bladet.

Ekteskap nummer to

Duoen møttes for første gang for to år siden på et Nickelodeon sport show, men på dette tidspunktet var Vonn i et annet forhold. Så fort hun ble singel igjen, tok NLF-proffen kontakt med henne, og i fire måneder hadde de kun telefonkontakt mens hun stod på ski i Europa.

Da de møttes igjen var det full klaff og nå har de vært sammen siden våren 2018.

Fra 2007 til 2013 var Lindsey gift med den tidligere alpinisten Thomas Vonn (43), og fra 2013 til 2015 var hun i et høyprofilert forhold med golfstjernen Tiger Woods (43).

Da det ble slutt avslørte Vonn selv bruddet i en Facebook-melding:

«Etter nesten tre år sammen, har Tiger og jeg bestemt oss for å avslutte forholdet. Jeg kommer alltid til å verdsette minnene vi skapte sammen. Dessverre lever vi svært hektiske liv, som har tvunget oss til å tilbringe store deler av tiden borte fra hverandre», skrev hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Ingen hast med bryllup

Nå er 34-åringen altså lykkelig forelsket igjen, og hun kan ikke få skrytt nok av sin kommende ektemann.

- Jeg har vært gift tidligere , så jeg var litt nølende med tanke på å finne noen som jeg ønsket å gifte meg med igjen. Men etter at vi hadde datet et par måneder, så visste jeg at det var han jeg ville tilbringe livet mitt med. Han gjør meg lykkelig, og han er så positiv og energisk, roser hun til bladet.

Turtelduene har derimot ikke noen umiddelbare planer om bryllup.

- Vi er så opptatte akkurat nå. Vi prøver å flytte til New Jersey, så jeg har bare lyst til å nyte øyeblikket og forlovelsen. Vi har ingen hast med å gifte oss, deler hun videre.

Vonn er tidenes mestvinnende kvinnelige alpinist, men etter VM i Åre tidligere i år gjorde hun som Aksel Lund Svindal (36) og la karrieren på hylla.

LES OGSÅ: Derfor avslo «The Hills»-stjernen DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer