Katie Holmes og Jamie Foxx:

- Nå skal de gifte seg

Stjerneparet planlegger angivelig vinterbryllup i Paris.

KLARE FOR BRYLLUP: Jamie Foxx og Katie Holmes tar forholdet ett steg videre. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR BRYLLUP: Jamie Foxx og Katie Holmes tar forholdet ett steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2013 begynte romanseryktene å svirre rundt Hollywood-stjernene Katie Holmes (39) og Jamie Foxx (50).

Duoen har imidlertid gjort alt i sin makt for å holde forholdet skjult fra rampelyset, og det var først i 2017 at de viste seg sammen for første gang.

Kort tid etter viste de sin kjærlighet nok en gang da Katie dukket opp på feiringen av Jamies 50-årsdag i Los Angeles før jul i fjor.

Skal vi tro RadarOnline er paret nå klare for å ta forholdet ett skritt videre.

Nettstedet hevder nemlig at bryllupsklokkene vil ringe på nyåret, og at duoen planlegger et bryllup i kjærlighetens by, Paris.

STÅR BRUD PÅ NYÅRET: Skal vi tro RadarOnline, vil Katie stå brud om kort tid. Foto: NTB Scanpix
STÅR BRUD PÅ NYÅRET: Skal vi tro RadarOnline, vil Katie stå brud om kort tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Paris er byen der de valgte å offentliggjøre romansen sin, sier en kilde til nettstedet og legger til:

- Jamie har vært krevende siden de begynte å date, men nå har Katie overtalt ham til å slå seg til ro, og de er klare for å gjøre det offisielt.

Årsaken til at duoen har ventet så lenge med bryllupsplanleggingen skal være at Katie har vært bundet av en kontrakt siden hun skilte seg fra filmstjernen Tom Cruise (56) i 2012. I kontrakten skal det angivelig ha stått at Katie måtte holde kjærlighetslivet sitt hemmelig i fem år etter skilsmissen.

- Katie har ventet lenge på dette, og nå er hun tydelig på hvor og når hun skal gifte seg. Hun er desperat etter et vinterbryllup i Paris, forteller kilden.

FORELSKET: Jamie og Katie viser seg sjelden sammen, og det finnes få bilder av dem sammen. Her avbildet sammen i august. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Jamie og Katie viser seg sjelden sammen, og det finnes få bilder av dem sammen. Her avbildet sammen i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avkreftet forlovelse

Selv om flere nå hevder at stjerneparet planlegger bryllup, har Katies talsperson til nå avkreftet forlovelsesryktene.

I november ble nemlig 39-åringen avbildet i New Orleans, der man tydelig kunne se en skinnende diamantring på fingeren hennes.

Med det begynte ryktene om en mulig forlovelse å svirre heftig i en rekke amerikanske medier.

- Kaite er ikke forlovet med noen andre enn sin fiktive filmforlovede, spilt av Jerry O'Connell, sa talspersonen til Page Six den gang.

FORLOVELSESRING: I begynnelsen av november ble Katie avbildet med en stor diamantring på fingeren i forbindelse med en filminnspilling. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRING: I begynnelsen av november ble Katie avbildet med en stor diamantring på fingeren i forbindelse med en filminnspilling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge ETOnline spilte de to skuespillerne, Katie Holmes og Jerry O'Connell (44), inn filmen «The Secret». Ifølge Page Six var Jamie også på plass i New Orleans på samme tid, der han spilte inn filmen «Power».

Til tross for at ryktene ble avkreftet, kan det godt være at paret har valgt å holde forlovelsen sin like hemmelig som de har holdt forholdet de siste årene.

Adopsjonsplaner

Jamie har, ifølge RadarOnline, vært en farsfigur for Katie og Toms datter Suri (12) de siste årene, da Tom ikke skal ha sett datteren sin på flere år.

Ifølge nettstedets kilde er planen at Jamie skal adoptere Suri i fremtiden.

MOR OG DATTER: Katie og Suri har et nært forhold. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Katie og Suri har et nært forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jamie vil adoptere Suri når tiden er riktig, men ikke før de er gift. De vet at Tom ikke vil like det, men det er det Katie vil, og også det Suri vil, sier kilden.

LES OGSÅ: - Mye av det som står i boken er provoserende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer