Nick Jonas og Priyanka Chopra:

- Nå skal de gifte seg

Jonas-broren skal ha fridd til sin vakre kjæreste.

SKAL GIFTE SEG: Nick Jonas og Priyanka Chopra er forlovet, melder flere amerikanske medier. Foto: Splash News
SKAL GIFTE SEG: Nick Jonas og Priyanka Chopra er forlovet, melder flere amerikanske medier. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

I slutten av mai ble det kjent at popstjernen Nick Jonas (25) hadde funnet tonen med skuespilleren og artisten, Priyanka Chopra (36), blant annet kjent fra «Baywatch»-filmen.

Duoen har siden den gang til stadighet blitt observert sammen, og i juni tok 25-åringen med sin flotte kjæreste i søskenbarnets bryllup i Atlantic City, der hun ble introdusert for Jonas-familien.

Nå kan det se ut til at duoen skal ta turen i nok et bryllup - nemlig sitt eget!

Ifølge People gikk Nick ned på kne for en uke siden da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London.

HÅND I HÅND: To måneder etter at det ble kjent at duoen dater, planlegger de nå bryllup. Her er de avbildet sammen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: To måneder etter at det ble kjent at duoen dater, planlegger de nå bryllup. Her er de avbildet sammen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde forteller til nettstedet at ungpikeidolet i forkant av frieriet hadde tatt turen til eksklusive Tiffany & Co. i New York for å kjøpe forlovelsesringen.

- De er så lykkelige, sier kilden, og legger til at familien er svært glade på 25-åringens vegne.

- Venner og familie har aldri sett ham på denne måten. Han er definitivt svært seriøs når det kommer til forholdet med Priyanka.

Ryktene om forlovelsen har svirret siden forrige uke, da regissøren for den indiske filmen «Bharat», Ali Abbas Zafar (38), kunne meddele at 36-åringen ikke lenger var en del av filmprosjektet.

Det gjorde han i en noe kryptisk tweet, som hinter til at noe helt spesielt har skjedd mellom henne og Nick Jonas.

«Priyanka er ikke lenger en del av filmen, og grunnen er veldig spesiell. Hun fortalte oss det i «the Nick of time» (akkurat i tide), og vi er svært glade på hennes vegne. Team Bharat ønsker Priyanka mye kjærlighet og lykke for livet», skrev han i tweeten.

Med det var det mange som bet seg merke i at regissøren ganske så åpenlyst hinter til at grunnen til at skuespilleren har trukket seg fra filmen har noe med Nick å gjøre.

Bryllupsfeber

Nick er ikke den eneste Jonas-broren som for tiden planlegger bryllup, da det i oktober i fjor ble kjent at storebror Joe Jonas (28) hadde forlovet seg med «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (22).

Kunngjøringen foregikk via Instagram, der både Sophie og Joe la ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

She said yes.

Et innlegg delt av J O E J O N A S (@joejonas)

«Hun sa ja», skrev Joe til sitt bilde.

I likhet med lillebror Nick og hans kjære Priyanka, hadde heller ikke Joe og Sophie datet så altfor lenge før de forlovet seg.

28-åringen fridde nemlig til kjæresten under et år etter at de to ble observert sammen for første gang.

LES OGSÅ: - Han forstår ikke konsekvensene av utroskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer