Justin Bieber og Hailey Baldwin

- Nå skal de gifte seg

Flere vitner hevder at Justin Bieber fridde til Hailey Baldwin.

GIFTER SEG: Justin Bieber skal angivelig ha fridd til Hailey Baldwin lørdag kveld på en restaurant på Bahamas. Hun skal ha svart ja på sjarmørens forslag. Foto: NTB scanpix
GIFTER SEG: Justin Bieber skal angivelig ha fridd til Hailey Baldwin lørdag kveld på en restaurant på Bahamas. Hun skal ha svart ja på sjarmørens forslag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modellen Hailey Baldwin (21) og Justin Bieber (24) hadde et kortvarig forhold i 2016. De var sammen i noen måneder etter å ha vært venner i en årrekke.

Bieber delte i januar 2016 et hett kyssebilde av dem på Instagram, noe som fanget både medienes og fansens interesse. De kunne bekrefte forholdet, men etter noen måneder ble det stille rundt duoen.

Nå er det derimot helt andre tilstander for paret. Den siste måneden er de blitt fotografert sammen utallige ganger, og de skal nå ha tatt forholdet videre til det neste steget.

Flere amerikanske medier melder nemlig nå at Bieber skal gifte seg med kjendisdatteren.

Fridde foran alle

Det er overfor TMZ at to kvinner hevder de var til stede da Bieber gikk ned på ett kne. Det var lørdag kveld på Bahamas at det romantiske frieriet angivelig fant sted.

De to kvinnene hevder at Justins sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje. Alle på restauranten var nemlig opptatt med å danse salsa da «What Do You Mean»-sangeren bestemte seg for å være ekstra romantisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer