Justin Bieber og Hailey Baldwin

- Nå skal de gifte seg

Flere vitner hevder at Justin Bieber fridde til Hailey Baldwin.

GIFTER SEG: Justin Bieber skal angivelig ha fridd til Hailey Baldwin lørdag kveld på en restaurant på Bahamas. Hun skal ha svart ja på sjarmørens forslag. Foto: NTB scanpix
GIFTER SEG: Justin Bieber skal angivelig ha fridd til Hailey Baldwin lørdag kveld på en restaurant på Bahamas. Hun skal ha svart ja på sjarmørens forslag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modellen Hailey Baldwin (21) og Justin Bieber (24) hadde et kortvarig forhold i 2016. De var sammen i noen måneder etter å ha vært venner i en årrekke.

Bieber delte i januar 2016 et hett kyssebilde av dem på Instagram, noe som fanget både medienes og fansens interesse. De kunne bekrefte forholdet, men etter noen måneder ble det stille rundt duoen.

Nå er det derimot helt andre tilstander for paret. Den siste måneden er de blitt fotografert sammen utallige ganger, og de skal nå ha tatt forholdet videre til det neste steget.

Flere amerikanske medier melder nemlig nå at Bieber skal gifte seg med kjendisdatteren.

Fridde foran alle

Det er overfor TMZ at to kvinner hevder de var til stede da Bieber gikk ned på ett kne. Det var lørdag kveld på Bahamas at det romantiske frieriet angivelig fant sted.

De to kvinnene hevder at Justins sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje. Alle på restauranten var nemlig opptatt med å danse salsa da «What Do You Mean»-sangeren bestemte seg for å være ekstra romantisk.

Da skal Justin ha fridd til kjæresten, foran hele restauranten. Det er bare en måned siden de to begynte å date hverandre igjen, og det virker utvilsomt som de trives i hverandres selskap.

Et tredje vitne som TMZ har vært i kontakt med hevder å bekrefte den romantiske historien. Det er ikke kjent når det eventuelt bryllup vil finne sted, men det blir utvilsomt overdådig og kjendisspekket - om det i det hele tatt kommer til å finne sted.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

PENT PAR: Bieber og Baldwin, her fotografert i New York for kort tid siden, skal ifølge en rekke kilder nå gifte seg. Foto: NTB scanpix
PENT PAR: Bieber og Baldwin, her fotografert i New York for kort tid siden, skal ifølge en rekke kilder nå gifte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
MYE SAMMEN: Selv om det ikke er lenge siden de to fant tilbake til hverandre, går ting tydeligvis på skinner. Her er de fotografert sammen ute på ferie i Hamptons-området i New York. Foto: NTB scanpix
MYE SAMMEN: Selv om det ikke er lenge siden de to fant tilbake til hverandre, går ting tydeligvis på skinner. Her er de fotografert sammen ute på ferie i Hamptons-området i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Justin Bieber og Hailey Baldwins romanse har nemlig vært alt annet enn en dans på roser siden de først ble observert sammen for godt over to år siden.

Fant tilbake til hverandre

Den siste tiden har nemlig de to turtelduene blitt observert hyppig sammen.

Ifølge Daily Mail ble Justin og Hailey først sett sammen på Miami Church Conference i midten av juni, før de spiste middag sammen på Casa Tua og avsluttet kvelden på nattklubben LIV.

- Vi har ikke snakket sammen på en stund og det var veldig kleint mellom oss, men vi har kommet oss over det (...) Det førte oss begge til å innse at vi fungerer mye bedre som venner. Han er en jeg virkelig setter pris på, uttalte Hailey til The Sunday Times nylig.

At de bare er venner virker nå heller usannsynlig, basert på at de angivelig har forlovet seg. At paret er fotografert kyssende i flere byer verden over den siste måneden, gjør heller ingen ting for å forsterke påstanden.

Selv delte Justin Bieber et bilde på Instagram nylig, der Haileys bein er synlige i bakgrunnen.

Fansen raser

Til tross for at flere har sendt den nyforelskede duoen lykkeønskinger, er det ikke alle som synes å like den søte musikken mellom det tidligere kjæresteparet.

Enkelte har nemlig vært svært kritiske til forholdet de to nå har.

Flere skriver at de heller ønsker at Justin Bieber skal være sammen med sin ekskjæreste Selena Gomez (25) - som han faktisk tok med i familiebryllup for noen få måneder siden.

- For meg er det Selena Gomez og Justin Bieber som er ment for hverandre. Bare sier det, skrev en i kommentarfeltet til bildet.

- Jeg hater Hailey ... Jeg er veldig trist på grunn av deg og Selena. Trenger at Jelena blir sammen igjen, skrev en annen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 29.10.2015 FORLATER SCNENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Han er veldig morsom

Hailey er datteren til Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (51) som er kjent fra filmer som «The Usual Suspects», «Slap Shot 2: Breaking the Ice» og «The Flyboys».

Han har slitt økonomisk og hadde som ungdom problemer med både alkohol og narkotika, noe som genererte flere overskrifter i amerikanske tabloider.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

I februar 2016 fortalte kjendisdatteren at hun hadde mer enn vennskapelige følelser for ungpikeidolet Justin Bieber.

- Han er veldig morsom. Vi koser oss masse sammen! Han er veldig søt - en ordentlig kar med et godt hjerte, og jeg elsker ham, avslørte hun overfor Entertainment Tonight.

Bieber, som de siste årene har vært koblet til en rekke skjønnheter, fortalte til bladet GQ i samme tidsperiode at han elsker den blonde supermodellen. I det samme intervjuet sa han også at han ikke ønsket å slå seg til ro med en person i nærmeste fremtid.

LES OGSÅ: - Jeg skammet meg så jævlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer