ENDELIG EKTEFELLER: Etter drøye 20 år sammen, kan Elton John og David Furnish endelig gifte seg i Storbritannia - etter planen allerede i mai måned. Her er paret avbildet på Elton Johns Aids Foundations Oscar-fest i West Hollywood for fire uker siden.  Foto: Stella Pictures
ENDELIG EKTEFELLER: Etter drøye 20 år sammen, kan Elton John og David Furnish endelig gifte seg i Storbritannia - etter planen allerede i mai måned. Her er paret avbildet på Elton Johns Aids Foundations Oscar-fest i West Hollywood for fire uker siden. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå skal de gifte seg

- Det er et viktig skritt å ta, mener Elton John og David Furnish om ekteskapsinngåelsen.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Elton John (67) har levd i et sivilt partnerskap med sin kjære David Furnish (51) i ni år, men nå kan de endelig gifte seg på britisk jord.

Denne helgen ble det nemlig vedtatt en lovendring i Storbritannia som gir lesbiske og homofile lovfestet rett til å gifte seg.

Og på Elton Johns 67-årsfest på Caesars Palace i Las Vegas fredag, ble nok lovendringen en ekstra grunn til å feire.

- Vi føler ikke behov for å ta et ekstra skritt juridisk sett.

- Men siden vi er forpliktet til hverandre for livet uansett, så føler vi at det er veldig viktig å ta det skrittet, og utnytte denne fantastiske endringen i loven, fortalte Furnish til Las Vegas Review Journal på festen.

BLIR LITEN FEST: Paret arrangerer gjerne kostbare og kjendistunge fester, som Oscar-festen i starten av mars, der blant andre «True Blood»-paret Stephen Moyer og Anna Paquin var gjester.  Foto: Stella Pictures
BLIR LITEN FEST: Paret arrangerer gjerne kostbare og kjendistunge fester, som Oscar-festen i starten av mars, der blant andre «True Blood»-paret Stephen Moyer og Anna Paquin var gjester. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gifter seg foran sønnene

Men selv om paret er kjent for sine overdådige fester, bedyrer Furnish at det denne gangen vil bli en diskré markering. Elton og David har sønnene Elijah (16 mnd.) og Zachary (3) sammen.

- Med barna blir alt annerledes. Jeg tror det vi kommer til å gjøre, er å gå til en sorenskriver i England i mai, og ta med oss guttene og et par vitner, røpet Furnish.

Da han og Elton inngikk sivilt partnerskap, føltes det som et vendepunkt i forholdet deres. I en årrekke trodde 51-åringen at han aldri ville få muligheten til faktisk å gifte seg.

- Vi lever i enestående tider. Herregud, for 20 år siden da jeg begynte å date Elton, hvis du hadde spurt meg da om jeg kom til å få gifte meg, om jeg kom til å få barn... Det var utenkelig, virkelig umulig å forestille seg.

LES OGSÅ: Hetses etter romantisk badeferie