- Nå skal de endelig gifte seg

Angelina Jolie skal ha gitt etter for presset etter to år.

- HAN TRYGLET HENNE: Brad skal ha tryglet Angelina om å gifte seg med ham i to år. Men er påstandene sanne? Foto: All Over Press
- HAN TRYGLET HENNE: Brad skal ha tryglet Angelina om å gifte seg med ham i to år. Men er påstandene sanne? Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Nå skal Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (35) endelig gifte seg». Det skriver den amerikanske tabloidavisen National Enquirer.

Ifølge avisen skal superparet, som oppdrar seks barn sammen, gå nedover kirkegulvet allerede i år. Bryllupet skal angivelig stå i Shawnee, Oklahoma, Pitts hjemplass.

- Brad og Angie har aldri tatt den tradisjonelle veien, og det samme gjelder deres planer om et giftermål, forteller en kilde til avisen.

National Enquirer har derimot ikke det aller beste ryktet på seg når det gjelder å skrive sannheter, og andre kjendismedier tar nyheten med forbehold. Likevel står avisen på sitt, og skriver at Brad har ytret et stort ønske om å gifte seg de siste par årene.

- Brad har tryglet Angelina om å gifte seg med henne i nesten to år nå. Hun har endelig gitt etter for presset, men vil ikke ha noen forlovelsesring.

Det verdenskjente paret er stadig vekk utsatt for rykter. For ikke lenge siden ble det hevdet at paret skulle adoptere et barn nok en gang. Like etter slo de tilbake mot ryktene.

- Daily Mirror og andre medier hevdet denne uken at Angelina Jolie og Brad Pitt er i ferd med å adoptere et barn fra Haiti. Det finnes ingen sannhet i disse ryktene, het det den gang i en uttalelse fra paret.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slår tilbake mot adopsjonsryktene