Nå skal de bli foreldre

Hoppstjernen Robert Johansson og Marlene Messell venter barn.

VENTER BARN: Robert Johansson og hans kjæreste Marlene Messell skal bli foreldre. Her avbildet under Holmenkollen skifestival i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VENTER BARN: Robert Johansson og hans kjæreste Marlene Messell skal bli foreldre. Her avbildet under Holmenkollen skifestival i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det bekrefter Johansson selv overfor Dagbladet:

- Ja, vi går spennende tider i møte. Dette er stort, sier Johansson.

Han har også bekreftet nyheten på Instagram:

Ultralyd på FaceTime

Corona-tidene påvirker oss alle. Den norske OL- og VM-vinneren og kjæresten fikk merke det på kroppen før de offentliggjorde nyheten.

Da paret skulle på ultralyd måtte Johansson bli hjemme. Han måtte følge den helt spesielle hendelsen over mobiltelefonen.

SKAL BLI FORELDRE: Her er paret avbildet under hoppuka i 2018. Foto: Geir Olsen/ NTB Scanpix
SKAL BLI FORELDRE: Her er paret avbildet under hoppuka i 2018. Foto: Geir Olsen/ NTB Scanpix Vis mer

- Det var en spesiell opplevelse å være med på ultralyd over FaceTime. Det er restriksjoner som gjør at partneren ikke kan være med inn, forklarer Johansson.

- Da er det greit å leve i 2020 med teknologisk hjelp?

- Ja, det gikk veldig bra. Det er spesielle tider.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Ny hverdag

Paret har valgt å holde terminen for seg selv, men Johansson er forberedt på at det blir en annerledes hverdag fremover.

Han forteller at han umiddelbart har merket forskjell på hjemmebane. I det siste har han gått fra å være «verdens morsomste mann til privat kokk» på kort tid.

- 3 x 20 i stil til Robert som behandler meg (oss) som en prinsesse, skriver Marlene Messell på Instagram.

Livet som toppidrettsutøver kommer til å bli annerledes i tiden fremover:

- Vi har snakket mye om dette sammen. Det er naturlig at jeg blir mye borte på vinteren på grunn av jobben. Heldigvis har jeg en forståelsesfull kjæreste. Det har noe med hvordan vi sammen ser på dette her, forklarer Johansson.

GRAVID: Her var det ikke lenge før Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe ble foreldre for første gang. Og underveis i et svangerskap er det mye rart og nytt som skjer. Det fikk Dennis oppleve på kloss hold. Vis mer

Trener på hjemmebane

For de norske hopperne venter VM Oberstdorf i februar og mars 2021. Johansson selv tok gull i VM i skiflygning i den tyske Alpene i 2018, og drømmen er selvfølgelig å få med seg et gull under mesterskapet til vinteren.

Sesongoppkjøringen er allerede i gang for hopperne, selv om den blir helt annerledes.

- Jeg hadde ordnet så jeg hadde alt av utstyr jeg trenger på hjemmebane, så jeg får trent godt her, forklarer Johansson.

Nesten all treningen er individuell, men består også av møter med Olympiatoppen og egne trenere.

- Jeg føler at jeg har et godt opplegg, men det er godt å ha dem med som sparringpartnere. De hjelper meg med treningsplanen og kommer med tilbakemeldinger.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt fridd til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer