- Nå skal Calle lære Dennis å danse

Linni Meister har planene klare for sønnen etter danse-exiten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at Linni Meister var en av storfavorittene til å vinne årets sesong av «Skal vi danse», måtte hun forlate parketten lørdag.

- Vi ga alt vi hadde fra start til slutt, og det betyr så mye at alle dommerne ville ha oss med videre. Jeg føler vi går ut med hodet hevet. Dette har vært kjempegøy, og akkurat nå er jeg litt glad for at det er ferdig, sier hun til Seoghør.no.

Nå skal Meister bruke den kommende tiden på å slappe av og gjøre andre ting. Blant annet skal hun med god hjelp fra dansepartner Calle Sterner lære sønnen Dennis å danse.

- Jeg skal lære Dennis å danse, han er veldig glad i det. Og Calle skal være med på å lære ham det, sier Linni.

- Ja, nå blir det private dansetimer. Han må begynne tidlig, forteller Sterner til Seoghør.no.


Etter en overraskende danseduell, var det Hanne Sørvaag og Egor Filipenko som tok seg videre til kvartfinalen, noe som kom som en overraskelse på mange.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her går det galt for Cathrine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer