SJEKKER INN PÅ «LOVE ISLAND»: I kveld returnerer den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabelle Eriksen til tv-skjermen, når hun inntar villaen i «Love Island», på utkikk etter kjærlighet. Video: TV3 Vis mer Vis mer

Isabelle Eriksen:

Nå sjekker hun inn på «Love Island»

- Det er et savn i livet mitt å ha noen å kose med.

Publisert

I kveld tar den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabelle Eriksen (20) fatt på nok et realityprogram, når hun sjekker inn på «Love Island».

Hun var såvidt å se på skjermen i slutten mandagens episode, men sjekker altså inn først i kveld, tirsdag.

Isabelle avslørte for noen dager siden at hun skulle være med i TV3-serien på bloggen sin. Der kunne hun meddele at hun hadde blitt kontaktet av kanalen - som gjerne ville ha henne med i serien.

- Jeg skjønte jo ingenting, men som den spontane jenta jeg er, takket jeg ja, skrev hun i blogginnlegget.

Hun kunne samtidig fortelle at hun i tillegg til å søke etter kjærligheten, skal jobbe med sosiale medier under oppholdet i den luksuriøse villaen på Gran Canaria, der serien spilles inn.

- Men så klart, først og fremst så skal jeg være deltaker og prøve å finne kjærligheten, skrev hun.

FINNE KJÆRLIGHETEN: Nicklas Nikolaisen (23) vil gjøre som bestekompisen Aleksander Sæterstøl, og finne kjærligheten på TV. Sæterstøl deltok i «Paradise Hotel» i 2017, hvor han møtte hans nåværende kjæreste, Martine Lunde. Video: Marie Røssland Vis mer

I introduksjonsvideoen av bloggeren, som du kan se øverst i saken, forteller Isabelle at hun er dårlig på å date.

- Jeg dater ikke. Jeg tør ikke å møte folk, sier hun, og legger til at hun er glad i å sveipe på sjekkeappen Tinder.

Hun savner å ha en mann i livet sitt, og håper på å finne kjærligheten.

- Det er et savn i livet mitt å ha noen å kose med, og å ha noen å bry seg om. Jeg vet ikke hvor han er, men jeg håper han er her, sier hun og ler.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

«Paradise»-kollega

Isabelle var med i TV3s realityserie «Paradise Hotel» samme sesong som Andrea Sveinsdottir (23), som også er å finne inne på «Love Island»-villaen.

Da Se og Hør møtte henne i forkant av innspillingen, kunne Andrea fortelle at hun lett ble sjarmert.

- Det skal ikke så mye til for å sjarmere meg. Så lenge han er hyggelig, høflig, morsom og har glimt i øyet, så skal det ikke så mye mer til.

Drømmemannen til Andrea er ifølge henne selv en gentleman, som er både smart og morsom.

Hun har tidligere innrømmet at hun ikke holdt igjen på kruttet da det ble kjent at serien skulle komme til Norge.

- Jeg sendte inn søknad så fort jeg fikk vite om programmet. Jeg er håpløs på dating, og trenger et lite push og noen rammer. Så da tenkte jeg at det kan funke å bare bli presset litt ut i det. Kanskje jeg er heldig og finner noen jeg har lyst til å date litt, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg hadde akseptert døden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer