Nå sjekker han inn på rehab

- De siste dagene har vært ekstremt vanskelige, sier OL-stjernen.

SØKER HJELP: Michael Phelps hadde drukket mer enn nesten dobbelt så mye som den lovlige grensen i delstaten Maryland da han ble stoppet av politiet 30. september.  Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
SØKER HJELP: Michael Phelps hadde drukket mer enn nesten dobbelt så mye som den lovlige grensen i delstaten Maryland da han ble stoppet av politiet 30. september. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag sist uke kom nyheten om at svømmehelten Michael Phelps (29) hadde blitt arrestert for fyllekjøring i Maryland i USA.

Michael, som er den mestvinnende OL-deltageren gjennom tidene, ble siktet for å ha kjørt under påvirket tilstand og råkjøring, samt for å ha krysset et dobbelt kjørefelt.

Nå sjekker idrettsstjernen inn på rehab, melder TMZ.com.

Dette er nemlig ikke første gang Phelps har blitt tatt for fyllekjøring.

Første gang var i 2004 da han bare var 19 år gammel. Den gang erkjennet han skyld - i bytte mot 18 måneders prøvetid.

- De siste dagene har vært utrolig vanskelige. Jeg innrømmer at dette ikke er første gang jeg har vist til dårlig dømmekraft, og jeg er utrolig skuffet over meg selv, skrev han på Twitter søndag.

- Jeg kommer til å tilbringe litt tid borte for å delta i et program som vil gi meg den hjelpen jeg trenger for å bedre forstå meg selv.

Ifølge E! Online skal 29-åringen delta i et seks ukers langt program.

- Svømming er en stor del av livet mitt, men akkurat nå må jeg fokusere på meg selv som individ og gjøre det som er nødvendig for å lære av denne opplevelsen slik at jeg kan ta bedre beslutninger i fremtiden, forklarte Phelps videre på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer