KONTROVERSIELL: Trine Grung har til tider gått hardt ut mot profilerte kjendiser på sin nett-blogg, men nå er det slutt. Foto: Faksimile
KONTROVERSIELL: Trine Grung har til tider gått hardt ut mot profilerte kjendiser på sin nett-blogg, men nå er det slutt. Foto: FaksimileVis mer

Nå sier Trine Grung stopp

- Jeg takker for meg med tårer i øynene.

SEHER.NO: Den tidligere radio- og TV-programlederen Trine Grung (38) har det siste året vært kjent som en av landets mest profilerte bloggere, med krasse utspill mot blant annet popsangeren Tone Damli Aaberge, "Paradise Hotel"-deltager Negar Khan og den tidligere glamourmodellen Helene Rask på samvittigheten.

Ett år etter at hun fikk sparken i TVNorge på grunn av et negativt blogginnlegg mot sin kollega Elin Tvedt, velger nå Grung å legge ned den kontroversielle nettsiden.

"Fra i dag av, med tårer i øynene, takker jeg for meg. Jeg har tenkt på det lenge og har virkelig prøvd å finne grunner til å forsette. Det er veldig trist for meg, for jeg har virkelig hatt mange fine opplevelser pga bloggen og jeg har blitt kjent med ufattelig mange fine mennesker,"  skriver Grung på bloggen (ekstern lenke).

- Det har vært mange hyggelige mail fra folk som støtter meg etter at jeg gikk ut med denne nyheten, men nå vil jeg gjøre noe annet. Jeg har holdt på med dette fordi det er gøy, men nå vil jeg trekke meg som offentlig person, sier Grung til Seher.no i dag.

Foreløpig vil hun ikke si noe om hva slags planer hun har for fremtiden.

Tidligere i sommer, sa  Trine til Seher.no at hun ikke angrer på noe av det hun har skrevet på hjemmesiden.

- En venninne av meg sa en gang at hun tror jeg skriver det mange tenker, men ikke tør å si høyt. Jeg angrer ikke på TVNorge-greiene, eller noe av det jeg har blogget om. Jeg synes det er morsomt å kunne si om kjendisene. De er tross alt mennesker som har valgt å leve i det offentlige rom, og da kan de heller ikke slikkes opp etter ryggen hele tiden.

- Jeg kjenner jo innsiden av glasset når det gjelder kjendisbransjen, og det er mange kjendiser som skriver og fremstiller seg på en bestemt måte. Det at disse blir forbilder synes jeg er feil.

Hun avviste at hun har brukt bloggen for å holde seg i rampelyset selv.

- De menneskene som tror jeg er PR-kåt, bør lære seg litt om folk og fred, og bli litt eldre. Hvis det er noen som sitter og tror at jeg blogger for mediene, så tar de skrekkelig feil. Jeg ante ikke engang at mediene leste bloggen min, før en venninne sa at jeg var blitt sitert. Jeg husker jeg tenkte "hæ?". Det var et sjokk for meg. Det hadde jeg faktisk aldri trodd. Så dette er ikke noe jeg gjør for å få PR, sa hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - Jeg skriver det mange tenker, men ikke tør å si