Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Nå sier de stopp: - Det var på tide

Mandag skal Christian Fredrik Trælnes legges under kniven, til glede for forloveden Elin Bergius.

NOK MED TRE: Paret er fornøyd med tre barn, og nå skal de sørge for at det blir med det. Foto: Privat
NOK MED TRE: Paret er fornøyd med tre barn, og nå skal de sørge for at det blir med det. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Elin Bergius (28) og Christian Fredrik «CF» Trælnes (27) utviklet en romanse som deltakere på «Paradise hotel» i 2015.

Senere har paret byttet ut reality og festing med familieliv. Sammen har de tre barn, Juni Nicole (5), Belle (4) og Mio (11 mnd). I 2020 kunne Se og Hør melde at paret hadde forlovet seg.

Onsdag delte Bergius at forloveden skulle trilles inn på operasjonssalen samme dag. Det skrev hun på Instagram, under en video av ektemannen i fullt operasjonsantrekk.

«I dag skal CF opereres, det siste jeg sa før han reiste var «håper jeg får en overraskelse når jeg henter deg senere». Jeg vil nemlig at han skal «klippe strengen», dette er noe han også selv vil! Men han våger ikke helt å ta steget og sier han skal gjøre det neste uke i stedet».

Videre skrev Bergius at han like gjerne kunne slå to fluer i en smekk, ettersom han likevel skulle legges i narkose.

«Jeg er så lei av all styr med spiralen min og vi er helt enige om at tre barn er perfekt for oss. Så tror dere jeg får en overraskelse senere når jeg henter ham?»

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Mannet seg opp

Til Se og Hør forklarer Bergius hva som skjedde på forlovedens operasjonsdag.

- Han opererte bare bort en kul i brystet som er ganske vanlig å ha. En fettkul. Så det gjorde han for tredje gang.

- Fikk du en overraskelse da du hentet ham?

- Det ble jo ikke oppfylt. Men på mandag har han booket time. Så jeg gleder meg til det, avslører trebarnsmoren.

At Trælnes steriliserer seg, er noe begge to har ønsket. Bergius forteller at hun nemlig har lett for å bli gravid.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

- Det er for å slippe å være redd for å få en fjerde! Den tanken skremmer meg helt forferdelig mye. Det vil jeg ikke være med på.

28-åringen forteller at Trælnes, som tidligere ikke har våget å gjennomgå sterilisering, har mannet seg opp.

- Jeg har jo faktisk gått gjennom tre graviditeter, spiral og alt ting. Så jeg tror bare han skjønte at det var på tide.

Blir i Spania i tre år til

I fjor høst pakket realityparet koffertene og flyttet til Spania. Da Se og Hør snakket med Bergius i oktober i fjor, kunne hun fortelle at avgjørelsen om nytt hjemland var veldig spontan.

Planen var nemlig å bo i Spania bare en liten periode, for å teste om det var noe for dem. Nå er derimot huset i Norge leid ut for tre år, og paret tar over et nytt hus i nærheten av deres tidligere hjem i La Nucia om kort tid.

- Vi flytter på lørdag! Så vi får nå bare se! Det er skremmende, men veldig spennende. Det blir veldig kjekt, sier Bergius til Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslører spesielt vendepunkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer